htc-directioner yazdı:oooh tek ben gördüm oleeeyyyy

Allah analı babalı büyütsüntebessümm yazdı:htc-directioner yazdı:oooh tek ben gördüm oleeeyyyy![]()
maşallah çok tatlı bahtıda kendi gibi güzel olur inştebessümm yazdı:üzülme cartenza işte kızım
valla ben bu gece uyuyamamrüfeyde yazdı:Hatice gel sık ablacım çok sever yoğrulmayısen sıktıkca o kahkaha atar
Amin canım allah sana da nasip etsin çok güzel birşey anne olmakhtc-directioner yazdı:valla ben bu gece uyuyamamrüfeyde yazdı:Hatice gel sık ablacım çok sever yoğrulmayısen sıktıkca o kahkaha atar
![]()
Allah analı babalı büyütsünİnşallah mürvetini görürsün
rüfeyde yazdı:Amin canım allah sana da nasip etsin çok güzel birşey anne olmakhtc-directioner yazdı:valla ben bu gece uyuyamamrüfeyde yazdı:Hatice gel sık ablacım çok sever yoğrulmayısen sıktıkca o kahkaha atar
![]()
Allah analı babalı büyütsünİnşallah mürvetini görürsün
![]()
çok sağ ol canım adı zeynebhtc-directioner yazdı:Allah analı babalı büyütsüntebessümm yazdı:htc-directioner yazdı:oooh tek ben gördüm oleeeyyyy![]()
![]()
adı ne prensesin?
Teşekkür ederimBlueberry yazdı:maşallah çok tatlı bahtıda kendi gibi güzel olur inştebessümm yazdı:üzülme cartenza işte kızım![]()
![]()
uyanınca öperim canım makinede şimdi ayagımda uyuyo ayaklarım koptutebessümm yazdı:rüfeydegim enes çok tatlıyerime öp yakışıklı yı
rüfeyde yazdı:uyanınca öperim canım makinede şimdi ayagımda uyuyo ayaklarım koptutebessümm yazdı:rüfeydegim enes çok tatlıyerime öp yakışıklı yı
![]()
sende küçük prensesi öp kocamaan![]()