Dersatatürk yazdı:Gelmişsin diyorsun ben üzerinde İngilizce harfler bulunan kitaplar bile almıyorum demişsin . Eee sen bu siteye girerken bile ''www'' kullanıyorsun buda İngilizce world wide web demek açılımı . Evinde ki bilgisayar kesin windows ve ya mac' dir o windows 'un sahibi kaç milyon dolar bagışladı Lösemili cocuklara biliyor musun hayır , o müslüman değil ya cehenneme gidicek sen orada takılı kalmışsın . Onu bunu bırakın Face kullanmayınca cococola içmeyince dünya değişmicek . Dünya ne zaman değişicek biliyor musunuz ne zaman insanlar ırkçılığı , dinciliği (yobazlık bağnazlık anlamında) , savaşları , bencilliği , aç gözlülüğü , sapılığı ve sapkınlığı bırakacak o zaman değişicek . Buda bir felaket olmadan olmaz sanırım . 
Evet doğru almıyorum. W harfini de kullanıyorum Türkçemiz de W sesi de var ondan kullanıyorum ama türkçemiz de w konuşulmuyor
bağışlama mağışlama hikaye yalan medya sizi yönetiyor aklınız sizi yönetiyor siz medyayı aklınızı yönetin reaya olmayın
Dünya ne zaman değişecek biliyor musun?
O geleceği zaman kim o biliyor musun Sahib-ul Zaman
Gelelim o resime bende diyorum ki ilk önce biz face cola gibi ürünleri bırakalım sonra devrim kendiliğinden gelecektir küçük küçük başlayalım diyorum bu kötü bir şey mi bu hükümeti bende istemiyorum diyorum ki gelin küçük bir önlem alak zamanla bu büyür her şey bir anda olsun istiyorsunuz ama imkansız yavaştan başlayalım