Son çilemiz çıkma belgesi
- colin_erkan
- Doktor
Re: Son çilemiz çıkma belgesi
çağrı merkezini aradım arkdaşlar diplomalar kargoya verilmiş pazartesi günü itibariyle alabilirsiniz dediler...
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
Vay be bugünleridemi görücektik Allaha şükürler olsun.Pazartesi gününü iple çekiyorum.Allah herkese nasip etsin.
yok
colin_erkan yazdı:çağrı merkezini aradım arkdaşlar diplomalar kargoya verilmiş pazartesi günü itibariyle alabilirsiniz dediler...
diplomalar mı yoksa cıkma belgelerı mı
ben dilekçiyi yolladım gitti ankaraya.diplomalarda çıkıyomuş pazartesi şimdi ne yapmam gerekiyo çıkma belgesi için.
svcntvkr yazdı:ben dilekçiyi yolladım gitti ankaraya.diplomalarda çıkıyomuş pazartesi şimdi ne yapmam gerekiyo çıkma belgesi için.
ya bende aynı durumdaym bugun aradım cagrı merkezını dıplomalar 20 gun sonra hazır olur dedıler cıkma belgemde hazır degılmıs hala acıl lazımsa sen gel al dedıler delırecm pısman ettıller mezn oldgmaaaaa