Evet cümlelerim gayet açık, anlaşılır ve net, demokratik bir platformda ben kendi fikrimi söylüyorum tıpkı sizin söylediğiniz gibi, herkes sizin düşündüğünüz gibi düşünmek zorunda değil... Kusura bakmayın da bu cümleleri yanlış kişiye kuruyorsunuz yukarıda Kripton da söyledi biz durumumuzu yazdık Aol’ye sizde bizim gibi biraz zaman ayırsaydınız da Aol’ye bildirseydiniz durumunuzu...alpkurt1650 yazdı:tamam kardeşim sen doğru söylüyosunda ben mesela ingilizceyi anlamıyorum ama bu ingilizceyi bana niye zorluyorlar haa örgün eğitimde okusam hak verrim onlara ama ben evde kendi başıma ingilizceyi ne kadar öğrenebilir ki sen diyosun ya kaldırmasınlar diye benim için böyle daha iyi olur diye seçmeli yapsınlar ingilizceyi yapmak istoyasan seçersin yaparsın ama senin gibi bir kaç kişi yüzünden bütün aöle öğrencileri mağdur oluyo bunları da düşün lütfen beni yanlış anlama ben diyorumki sadece ingilizceyi seçmeli yapsınlar yapmak isteyen seçer yapar hiç kimsenin de sıkıntısı kalmazkardelen198 yazdı:Üniversitede ingilizce zorunlu olduğu için ne öğrensem bana artı olur düşüncesiyle ben kendi adıma İngilizcenin kalkmasını istemem, yalnızca eskiden kalma bilgilerle değil de okuduğumu anlayarak çalışmak istiyorum, bizim düzeyimizin göz önünde bulundurup anlayabileceğimiz şekilde ders kitaplarının güncellenmesini istiyorum. Tabii bunun da bize yetişmesi ütopya gibi geliyor!emrahk yazdı:Peki arkadaşlar son kararınız ne? Dilekçeyi İngilizce 5-8 arası müfredattan kalksın diye mi, yoksa konuların ve sınav sorularının sadeleştirmesi üzerine mi yazayım. Ya da ikisini birden mi yazayım dilekçeye?..
Bu arada aloegitim’e ne zaman bir soru sorsam 5-6 saat içinde yanıt gelirdi en son “İng. 6-7-8 kitaplarına nasıl çalışalım” diye sormuştum bu saat oldu cevap yok! “Şu ve ya bu şekilde çalışın” şeklinde verebilecekleri bir cevapları olmadığı için olabilir mi?
Ayrıca ben ortaokulu dışarıdan bitirirken, ilkokul mezunu biri olarak bir ing. kursuna gittim kurstaki herkesten kat kat fazla çabalamam gerekti sırf derslerimi geçebilecek kadar öğrenebilmek için...