LYS 2012 sonuçları açıklandı

Her Konuda Tartışabilirsiniz
emrahk
Onursal Üye

Re: LYS 2012 sonuçları açıklandı

Mesaj gönderen emrahk » 23 Tem 2012, 23:30

talat57 yazdı:Teşekkürler. Mezunum diplomamın gelmesini bekliyorum :)
Anladım, mezun olmayan bir öğrenci olsaydın MF puanların gözüktüğü için diğer arkadaşlara örnek olurdu. Birçok arkadaşın puanları gözükmüyor. Ve sebebini saçma bir şekilde"mezun olunca göreceksiniz" diye geciştiriyorlar...
by_scorpion yazdı:
emrahk yazdı:
Yüzbaşıoğlu yazdı:Eğer haber sitelerinde de yayınlandı ise var bu işte bir bit yeniği...Veballeri çok yüksek bu ÖSYM nin....Kısacası Hayat çok garip :) :)
Devlet "tatmin oldum" der konu kapanır, Ali Demir koltuğunda kalır, olan öğrenciye olur yine..

Burası Türkiye, 10 senedir herşey böyle...

Adamlar kulpunu buldu bile. 1 ayda sonuçlar anca açıklanıyor fakat hesaplamalarda hata olup olmadığı hemde tüm öğrencilerin tekrardan incelenmesi (basında çıkan haberlerden sonra) 2-3 saat içinde sorun olmadığı anlaşılıyor.Gel gör ki ben bir hata var Y-MF PUANLARIM YOK!!!
Olacağı buydu zaten, onlar hayatta hata yapmaz.. Tüm öğrenciler "0" alsa bile "öğrenciler çalışsaydı" diye üste çıkarlar. Sen itiraz dilekçeni kesin yolla...

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön