Ocak 19-20 SINAVLARI

Her Konuda Tartışabilirsiniz
DeKaN
Uzman Doktor

Re: Ocak 19-20 SINAVLARI

Mesaj gönderen DeKaN » 20 Oca 2013, 07:59

AngeL yazdı:
besy yazdı:
AngeL yazdı:Sinavim iyi gecti, yarina Allah Kerim. Arkadaslar Türk Edebiyati 3 'ten sinava giren oldu mu? 8. soruda iki şık ayni mi? Ben mi yanildim. Zaten bir önemi kalmadi ama pek bir merak ettim. :lol:
Evet öyleydi, benim dersim değildi ama arka sıradaki bir kız hocaya söyledi. O da "yardım edemem kusura bakmayın" diyerek başından saldı. Ayrıca ben baktığımda doğru cevap da yoktu seçenekler arasında. Doğru cevabın 13.yy - 19.yy olması gerekirken ikisi de 10.yy - 19.yy'dı
Ben de sordum hocaya, sagolsun onlar ayni degil ki dedi. Ayni degil mi dedim, degil dedi. O öyle söyleyince belki elli kere baktim ikisi arasinda fark bulamadim. :) Aptal gibi hissettim. :lol:
:lol:

İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 20 Oca 2013, 08:06

toplamda 6 dersten girdim 3 5 6 ingilizce kötü geçti tarih 6 büyük ihtimal 95 100 alirim yani öyle umuyorum :D edebiyat 6 ve seçmeli edebiyat 6 oda çok güzel geçti 90 95 alirim diye düşünüyorum
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

DeKaN
Uzman Doktor

Mesaj gönderen DeKaN » 21 Oca 2013, 07:27

Sevgili Arkadaşlar;

Sınav hakkımda brifing vereyim size;
11 ders seçtim bu derslerden 3 tanesinden kalmak zorundaydım çünkü yapamıyordum geriye 8 ders kaldı 8 derslerden de geçmişim ancak bir kaç derslerden düşük not alarak geçmişim ama sonuçta geçtim.Burası biraz canımı sıktı. Çünkü aldığım düşük notlar diploma notuma da etki ediyor. Aldığım kredi sayısı 23 tür.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.

Armageddon
Asistan

Mesaj gönderen Armageddon » 21 Oca 2013, 21:57

DeKaN yazdı:Sevgili Arkadaşlar;

Sınav hakkımda brifing vereyim size;
11 ders seçtim bu derslerden 3 tanesinden kalmak zorundaydım çünkü yapamıyordum geriye 8 ders kaldı 8 derslerden de geçmişim ancak bir kaç derslerden düşük not alarak geçmişim ama sonuçta geçtim.Burası biraz canımı sıktı. Çünkü aldığım düşük notlar diploma notuma da etki ediyor. Aldığım kredi sayısı 23 tür.
sınav soru cevap anahtarı nezaman acıklanacak? sanki gizli belge gibi bekletiyorlar anlamadım soru ve cevap anahtarını uploat etmek 1 saatlik iş nerdeyse utanmasalar 1 yıl sonra yayınlıyacaklar

Kullanıcı avatarı
AngeL
Doktor

Mesaj gönderen AngeL » 24 Oca 2013, 23:31

AngeL yazdı:Sinavim iyi gecti, yarina Allah Kerim. Arkadaslar Türk Edebiyati 3 'ten sinava giren oldu mu? 8. soruda iki şık ayni mi? Ben mi yanildim. Zaten bir önemi kalmadi ama pek bir merak ettim. :lol:
Soru iptal olmus, soruya aval aval bakip, ayni degil ki diyen, beni soruya elli kere bakip "ya ben aptalimda göremiyor muyum koskoca hoca yanilacak degil ya" diye düsündüren hocaya sorunun iptal oldugunu bizzat ben söylemek isterdim ama nerde. :)

Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!

Ö.G.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön