epidoras yazdı:Çalışıyorum...
Hatta şaka gibi 350 gün olan gelecek sene ki YGS ye bile çalışıyorum
şeytan benide dürtsede ygs ve lysye çalışssam

o değilde coğrafya bitiyo anladım hemen ooof çok zekliyim maşallah bana nazar değmesin
epidoras yazdı:Çalışıyorum...
Hatta şaka gibi 350 gün olan gelecek sene ki YGS ye bile çalışıyorum
ilk okul 5 ten beri tarihim çok kuvvetli olduğundan aşırı basit geliyor tarihim çok iyi yani bundanda 90 falan alırım ezberiniz ben gibi kuvvetliyse sözel dersler eminim çok basit gelecektirpskolog yazdı:matias26 yazdı:evet günlük 5-6 saatimi derse veriyorum bugunde sanat tarihi-1 zaten balık bi ders
snat tarihi çok balık gibi deil çalışmadığın yerlerede çalış
Sayisal dersler daha kolaydir.matias26 yazdı:ilk okul 5 ten beri tarihim çok kuvvetli olduğundan aşırı basit geliyor tarihim çok iyi yani bundanda 90 falan alırım ezberiniz ben gibi kuvvetliyse sözel dersler eminim çok basit gelecektirpskolog yazdı:matias26 yazdı:evet günlük 5-6 saatimi derse veriyorum bugunde sanat tarihi-1 zaten balık bi ders
snat tarihi çok balık gibi deil çalışmadığın yerlerede çalışama sayısallar çok lanet oluyolar:)
Maviş bırak onlar seni ezberlesin, sen muhattap olma onlarlamavigöz yazdı:daha başlamadım ama bugün felsefe 2deki adamları ezberlicem
oo onun aristolesi adam smith bilemem nesi varmavigöz yazdı:dimi ama isimleri bile bi garip platon diye isim mi olur