bende ortaokulu o sekilde bitirdim. orta 3 sinavlarina girdim. cunku 1 ve 2'yi gecmis orta 3un bitmesine 5 ay kala birakmistim.kardelen198 yazdı:Bimiyorum ne kadar bağlantılı olacak ama başımdan geçmiş bir olayı paylaşmak isterim; yıllar evvel küçücük bir çocukken oratokulu dışarıdan bitirmek için başvurmuştum, o zaman çalışıryordum da sınava hazırlanmak için işyerimden izin almıştım, tam hatırlamıyorum ama sınava 1 hafta kala sınavlar iptal edilmiştiSebep mi; İlkokul 8 yıla çıkmıştı ve bunun için gerekli şartlar hazır değildi yeterli okul ve ya okulların dönüşümü gerekçesiyle iptal olmuştu sınavlarım ve bu benim isteğimi kırdı senelerime maloldu
Şimdi de zorunlu eğitimin 12 yıla çıkması gündemde, yine bana o dönemi hatırlatıyor tabii şimdi teknoloji çok ilerledi ama inşallah yine böyle bir durumla karşılaşmayız
Ben o şekilde bitiremedim malesef ki hevesim kırıldı benimkisi başlamadan bitmiş oldusaddamhuseyin yazdı:bende ortaokulu o sekilde bitirdim. orta 3 sinavlarina girdim. cunku 1 ve 2'yi gecmis orta 3un bitmesine 5 ay kala birakmistim.kardelen198 yazdı:Bimiyorum ne kadar bağlantılı olacak ama başımdan geçmiş bir olayı paylaşmak isterim; yıllar evvel küçücük bir çocukken oratokulu dışarıdan bitirmek için başvurmuştum, o zaman çalışıryordum da sınava hazırlanmak için işyerimden izin almıştım, tam hatırlamıyorum ama sınava 1 hafta kala sınavlar iptal edilmiştiSebep mi; İlkokul 8 yıla çıkmıştı ve bunun için gerekli şartlar hazır değildi yeterli okul ve ya okulların dönüşümü gerekçesiyle iptal olmuştu sınavlarım ve bu benim isteğimi kırdı senelerime maloldu
Şimdi de zorunlu eğitimin 12 yıla çıkması gündemde, yine bana o dönemi hatırlatıyor tabii şimdi teknoloji çok ilerledi ama inşallah yine böyle bir durumla karşılaşmayız
ertesi sene disardan o sekilde bitirdim sadece orta 3 sinavlarina girdim. sonra acik ilkogretim cikmis galiba ama benden cok sonra.
sen bayagi sanssizmisin uzuldum.kardelen198 yazdı:Ben o şekilde bitiremedim malesef ki hevesim kırıldı benimkisi başlamadan bitmiş oldusaddamhuseyin yazdı:bende ortaokulu o sekilde bitirdim. orta 3 sinavlarina girdim. cunku 1 ve 2'yi gecmis orta 3un bitmesine 5 ay kala birakmistim.kardelen198 yazdı:Bimiyorum ne kadar bağlantılı olacak ama başımdan geçmiş bir olayı paylaşmak isterim; yıllar evvel küçücük bir çocukken oratokulu dışarıdan bitirmek için başvurmuştum, o zaman çalışıryordum da sınava hazırlanmak için işyerimden izin almıştım, tam hatırlamıyorum ama sınava 1 hafta kala sınavlar iptal edilmiştiSebep mi; İlkokul 8 yıla çıkmıştı ve bunun için gerekli şartlar hazır değildi yeterli okul ve ya okulların dönüşümü gerekçesiyle iptal olmuştu sınavlarım ve bu benim isteğimi kırdı senelerime maloldu
ertesi sene disardan o sekilde bitirdim sadece orta 3 sinavlarina girdim. sonra acik ilkogretim cikmis galiba ama benden cok sonra.
yıllar sonra Açık İlköğretimde 2,5 yılda ortaokulu bitirdim, bitirdiğim sene ortaokulları dışardan bitirmeyi 1 yıla indirdiler, talihe bak..! Yine de Allahıma şükürler olsun...
Temmuz sınavının sonuçları açıklandıktan sonra, toplam dönemin 8 veya üzeri, toplam kredin de 162 veya üzeri olursa ek sınava girebilirsin. Tabi Temmuz sınavı için yaşın tutmuyorsa, dediğim şartlar Mayıs sınavı sonucu oluşmalı..milne yazdı:Toplam Kredi :129
Ortak Kredi :66
genel kültür 4 yıllık okuyorum, şuan için açılacak her türlü ek sınava katılım hakkım var değil mi ? yoksa geçmek için sadece 30 krediye ihtiyacı olanlarmı ek sınava girebilecek ?
Malesef, 162 kredinin 1 kredi bile altına ek sınav hakkı doğmuyor...merd0 yazdı:DÖNEMİM 8 OLUYOR FAKAT 1 KREDİ YANİ O KADAR PUAN ALMIŞIZ 1 KREDİ İÇİN SORUN ÇIKARIRLAR MI ?