bugun ders çalıştın mı?
Re: bugun ders çalıştın mı?
yeni başlayacagim daha çalişilacak 5 dersim var
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
son ders tarafik 2 kaldı çalısıcam inş. zor değildir ya
sonra tekrarlarrrrr
sonra tekrarlarrrrr
- elif işlek
- Uzman Doktor
trafik kolay kız hiç çalışmadan da yaparsınHayatmı'OdaNe yazdı:son ders tarafik 2 kaldı çalısıcam inş. zor değildir ya
sonra tekrarlarrrrr
benim de kimya-3 kaldı şimdi o bana bakıyo ben ona bakışıyoruz yani

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ingilizce çalışmak kolayda tekrarlamak sıkıcı az kaldı sonra tarih 4 inkilap 2cografya 5 tekrar yapıcm 

arkadaşlar ingilizceye nasıl çalışıyorsunuz A2.1 kitabında bi tane türkçe açıklama yok. Konularını bilsem nettn çalışıcam ama o da yok
sorulardan da pek anlaşılmıyor

- elif işlek
- Uzman Doktor
sadece kitap sonundaki Grammar bölümüne çalışsan yeter dediğin gibi türkçe açıklama yok bol bol test çöz hem konuları öğrenmiş olursun hem de sorular aklında kalır ha birde kelime ezberin oldumu sınavdan rahatlıkla geçersin...naze2010 yazdı:arkadaşlar ingilizceye nasıl çalışıyorsunuz A2.1 kitabında bi tane türkçe açıklama yok. Konularını bilsem nettn çalışıcam ama o da yoksorulardan da pek anlaşılmıyor
cvp için tşk ederim..evet bugn incelerkn farkettim o bölümü.kelime ezberim ii ama illaki diğerlerine de bakmak gerekiyor sorular da çok çeşitli oluyor güvenemedim, bu son dönemim artık ing seçmelinin kredisi de yüksek onun için iyi bir notla geçmek istiyorumelif işlek yazdı:sadece kitap sonundaki Grammar bölümüne çalışsan yeter dediğin gibi türkçe açıklama yok bol bol test çöz hem konuları öğrenmiş olursun hem de sorular aklında kalır ha birde kelime ezberin oldumu sınavdan rahatlıkla geçersin...naze2010 yazdı:arkadaşlar ingilizceye nasıl çalışıyorsunuz A2.1 kitabında bi tane türkçe açıklama yok. Konularını bilsem nettn çalışıcam ama o da yoksorulardan da pek anlaşılmıyor
- elif işlek
- Uzman Doktor
rica ederim benim ingilizce seçmeller daha iyi geliyodu ortak derslerden kalıyodum ama seçmelilerden geçiyordum ne hikmetse.. sanki seçmeliler daha kolay gibi 

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
aynen seçmeliler daha kolay bnö bu dönem ortak derslerm bitse yaza ing. seçcem full seçmeli 
ama sanki pek çıkmış sorusu yok gibi

ama sanki pek çıkmış sorusu yok gibi

evet ben her dönem seçmeliyi de aldm daha yüksek notlar geldi bu sefer çok önmli ama kesn geçmem lazım .sizn durum nedir mezn mu devam mıelif işlek yazdı:rica ederim benim ingilizce seçmeller daha iyi geliyodu ortak derslerden kalıyodum ama seçmelilerden geçiyordum ne hikmetse.. sanki seçmeliler daha kolay gibi
- elif işlek
- Uzman Doktor
hayır mezun değilm önümde bir dönem daha var bu haftakini saymıyorum tabinaze2010 yazdı:evet ben her dönem seçmeliyi de aldm daha yüksek notlar geldi bu sefer çok önmli ama kesn geçmem lazım .sizn durum nedir mezn mu devam mıelif işlek yazdı:rica ederim benim ingilizce seçmeller daha iyi geliyodu ortak derslerden kalıyodum ama seçmelilerden geçiyordum ne hikmetse.. sanki seçmeliler daha kolay gibi

bugün sadece online test çözeceğim bir gün kaldı daha tekrar yapmadım off yarına kalcak artık

hmm herkes tekrar yapıyo herald bn daha hiçbi dönem yapamadımelif işlek yazdı:hayır mezun değilm önümde bir dönem daha var bu haftakini saymıyorum tabinaze2010 yazdı:evet ben her dönem seçmeliyi de aldm daha yüksek notlar geldi bu sefer çok önmli ama kesn geçmem lazım .sizn durum nedir mezn mu devam mıelif işlek yazdı:rica ederim benim ingilizce seçmeller daha iyi geliyodu ortak derslerden kalıyodum ama seçmelilerden geçiyordum ne hikmetse.. sanki seçmeliler daha kolay gibi![]()
bugün sadece online test çözeceğim bir gün kaldı daha tekrar yapmadım off yarına kalcak artık

- elif işlek
- Uzman Doktor
tekrar yapmamın sebebi şöyle bazı kitapları alır almaz bitiriyorum ee onlar bitince diğerlerenie geçiyorum tabi bende biraz hatta çok fazla unutkanlık olduğu için tekrarlamasam aklımda kalmıyor mesala geçen dönem fulll çektiğim soruları şimdi çözmeye kalksam hayatta yapamam
evet haklısın zatn psikolojide de öle dio öğrenmenin kalıcı olması için tekrarlnması gerektiğini ama maalesef bizim sistemde o dersi geçecek kadr öğreniyorz sonrası yok kalıcı olmyo