bugun ders çalıştın mı?

Herşey serbest...
Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Re: bugun ders çalıştın mı?

Mesaj gönderen lilas » 06 May 2013, 22:21

yeni başlayacagim daha çalişilacak 5 dersim var

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 06 May 2013, 22:40

son ders tarafik 2 kaldı çalısıcam inş. zor değildir ya
sonra tekrarlarrrrr

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 06 May 2013, 22:51

Hayatmı'OdaNe yazdı:son ders tarafik 2 kaldı çalısıcam inş. zor değildir ya
sonra tekrarlarrrrr
trafik kolay kız hiç çalışmadan da yaparsın
benim de kimya-3 kaldı şimdi o bana bakıyo ben ona bakışıyoruz yani :D
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 08 May 2013, 23:14

ingilizce çalışmak kolayda tekrarlamak sıkıcı az kaldı sonra tarih 4 inkilap 2cografya 5 tekrar yapıcm :D

naze2010

Mesaj gönderen naze2010 » 08 May 2013, 23:52

arkadaşlar ingilizceye nasıl çalışıyorsunuz A2.1 kitabında bi tane türkçe açıklama yok. Konularını bilsem nettn çalışıcam ama o da yok :( sorulardan da pek anlaşılmıyor

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 09 May 2013, 00:07

naze2010 yazdı:arkadaşlar ingilizceye nasıl çalışıyorsunuz A2.1 kitabında bi tane türkçe açıklama yok. Konularını bilsem nettn çalışıcam ama o da yok :( sorulardan da pek anlaşılmıyor
sadece kitap sonundaki Grammar bölümüne çalışsan yeter dediğin gibi türkçe açıklama yok bol bol test çöz hem konuları öğrenmiş olursun hem de sorular aklında kalır ha birde kelime ezberin oldumu sınavdan rahatlıkla geçersin...

naze2010

Mesaj gönderen naze2010 » 09 May 2013, 01:49

elif işlek yazdı:
naze2010 yazdı:arkadaşlar ingilizceye nasıl çalışıyorsunuz A2.1 kitabında bi tane türkçe açıklama yok. Konularını bilsem nettn çalışıcam ama o da yok :( sorulardan da pek anlaşılmıyor
sadece kitap sonundaki Grammar bölümüne çalışsan yeter dediğin gibi türkçe açıklama yok bol bol test çöz hem konuları öğrenmiş olursun hem de sorular aklında kalır ha birde kelime ezberin oldumu sınavdan rahatlıkla geçersin...
cvp için tşk ederim..evet bugn incelerkn farkettim o bölümü.kelime ezberim ii ama illaki diğerlerine de bakmak gerekiyor sorular da çok çeşitli oluyor güvenemedim, bu son dönemim artık ing seçmelinin kredisi de yüksek onun için iyi bir notla geçmek istiyorum

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 09 May 2013, 01:55

rica ederim benim ingilizce seçmeller daha iyi geliyodu ortak derslerden kalıyodum ama seçmelilerden geçiyordum ne hikmetse.. sanki seçmeliler daha kolay gibi :roll:

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 09 May 2013, 02:42

aynen seçmeliler daha kolay bnö bu dönem ortak derslerm bitse yaza ing. seçcem full seçmeli :)

ama sanki pek çıkmış sorusu yok gibi :shock:

naze2010

Mesaj gönderen naze2010 » 09 May 2013, 03:36

elif işlek yazdı:rica ederim benim ingilizce seçmeller daha iyi geliyodu ortak derslerden kalıyodum ama seçmelilerden geçiyordum ne hikmetse.. sanki seçmeliler daha kolay gibi :roll:
evet ben her dönem seçmeliyi de aldm daha yüksek notlar geldi bu sefer çok önmli ama kesn geçmem lazım .sizn durum nedir mezn mu devam mı

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 09 May 2013, 10:20

3 haftam daha var :D
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 10 May 2013, 00:50

naze2010 yazdı:
elif işlek yazdı:rica ederim benim ingilizce seçmeller daha iyi geliyodu ortak derslerden kalıyodum ama seçmelilerden geçiyordum ne hikmetse.. sanki seçmeliler daha kolay gibi :roll:
evet ben her dönem seçmeliyi de aldm daha yüksek notlar geldi bu sefer çok önmli ama kesn geçmem lazım .sizn durum nedir mezn mu devam mı
hayır mezun değilm önümde bir dönem daha var bu haftakini saymıyorum tabi :)

bugün sadece online test çözeceğim bir gün kaldı daha tekrar yapmadım off yarına kalcak artık :?

naze2010

Mesaj gönderen naze2010 » 10 May 2013, 01:11

elif işlek yazdı:
naze2010 yazdı:
hayır mezun değilm önümde bir dönem daha var bu haftakini saymıyorum tabi :)

bugün sadece online test çözeceğim bir gün kaldı daha tekrar yapmadım off yarına kalcak artık :?
hmm herkes tekrar yapıyo herald bn daha hiçbi dönem yapamadım :) benm de 21 kredi kaldı son dönem artık ygsye de girdim onun için çok önemsiyorum bu snavı bi sne atlarım yoksa..şimdi okuyorm da herkes tekrar yapıyorm falan fln diince kızdım kendime o kadar sağlam çalışmıyorm die

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 10 May 2013, 01:27

tekrar yapmamın sebebi şöyle bazı kitapları alır almaz bitiriyorum ee onlar bitince diğerlerenie geçiyorum tabi bende biraz hatta çok fazla unutkanlık olduğu için tekrarlamasam aklımda kalmıyor mesala geçen dönem fulll çektiğim soruları şimdi çözmeye kalksam hayatta yapamam

naze2010

Mesaj gönderen naze2010 » 10 May 2013, 21:42

evet haklısın zatn psikolojide de öle dio öğrenmenin kalıcı olması için tekrarlnması gerektiğini ama maalesef bizim sistemde o dersi geçecek kadr öğreniyorz sonrası yok kalıcı olmyo

“Serbest Kürsü” sayfasına dön