Bana tarih coğrafya biyoloji gibi sözel kısım ağırlıklı dersler daha kolay geliyorhtc-directioner yazdı:Arkadaşlar en iyi yaptığınız ders hangisi ?![]()
hangi ders size kolay geliyor?![]()
benim için en kolayı coğrafya ve ingilizce

Bana tarih coğrafya biyoloji gibi sözel kısım ağırlıklı dersler daha kolay geliyorhtc-directioner yazdı:Arkadaşlar en iyi yaptığınız ders hangisi ?![]()
hangi ders size kolay geliyor?![]()
benim için en kolayı coğrafya ve ingilizce
Aynen konuları hayal ederek çalışabilinen en kolay ve en güzel dersRehber yazdı:Tarihi de severim bak.
Başarılarının devamını dilerim...rüfeyde yazdı:hatice ben daha hiç çalışmadım ygs ye![]()
ayy çok heyecanlıyımtebessümm yazdı:matematik hariç tüm dersleri seviyorum ben sınav biter bitmez çalışmaya başlıyorum
çok çok geçmiş olsunrüfeyde yazdı:arkadaşlar dua istiyorum sizden babam için pazartesi gözünden ikinci riskli bir ameliyata dahagirecek moralim çok bozuldu yanındada olamıyorum enes yüzünden![]()
Ney ben mi ? Benim ne suçum var .rüfeyde yazdı:arkadaşlar dua istiyorum sizden babam için pazartesi gözünden ikinci riskli bir ameliyata dahagirecek moralim çok bozuldu yanındada olamıyorum enes yüzünden![]()
inşallah çok iyi geçer canımhtc-directioner yazdı:ayy çok heyecanlıyımtebessümm yazdı:matematik hariç tüm dersleri seviyorum ben sınav biter bitmez çalışmaya başlıyorum
YGS heyecanı
uzme kendini ablacığım allahın izniyle iyi geçecek iyi düşün iyi olsun dualarımız sizinlerüfeyde yazdı:arkadaşlar dua istiyorum sizden babam için pazartesi gözünden ikinci riskli bir ameliyata dahagirecek moralim çok bozuldu yanındada olamıyorum enes yüzünden![]()