AÖL 2.EK SINAV TALEP (1DK) « 2016 »

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
yorulmaz35
Uzman

Re: AÖL 2.EK SINAV TALEP (1DK) « Güncel »

Mesaj gönderen yorulmaz35 » 07 Kas 2017, 17:17

yükenelimmmm. bu hafta da açıklanmazsa sınav falan olmaz herhalde.

Resim

havvaaa
Acemi

Mesaj gönderen havvaaa » 07 Kas 2017, 20:53

Bence olmaz artık. Umutsuz konuşmak istemem ama pek olacak gibi görünmüyor.Bekleyelim yine de..

Eliffoo

Mesaj gönderen Eliffoo » 08 Kas 2017, 00:05

Arkadaslar 147 yi arayip talep olusturun talep aliniyor artik kesinlikle bunu ihmal etmeyin cok onemli talep cok olursa bu sinav olur lutfen arkadaslar ihmal etmeyelim talep olusturalim

Eliffoo

Mesaj gönderen Eliffoo » 09 Kas 2017, 02:25

Arkadaslar bi gelisme alan varmı ben cimere ilk yazdigimda mesajim milli egitime iletilmisti tekrar yazdim bu sefwr yükseköğretim kurumu baskanligina gonderildi lutfen yogunlasalim bu konu uzerinde 147 yi arayip kesinlikle talep olusturalim bimere yazdiysak cimerede yazalim lutfen sesimizi duyuralım

Temmuz
Çırak

Mesaj gönderen Temmuz » 09 Kas 2017, 02:37

Konuyla ilgili 147 talep almıyor , bimere 2.kez talepte bulundum. geri dönüş hala almadım maöl e posta yolu ile 3 kez mağduriyetimi belirttim. Ve ekstra olarak E-Devlet üzerinden cumhurbaşkanlığına mağduriyetmi bildirdim. Bu sınav benim için çok önemli hayati önem taşıyor umarım güzel bir gelişme alırız. Benim gibi olan arkadaşların stresi rutin yaşantıyı etkiliyor buna eminim

Eliffoo

Mesaj gönderen Eliffoo » 09 Kas 2017, 03:13

Ben dün talepte bulundum sabah mesaj geldi basvurunuz sonuclanmistir diye tekrar aradim bakanligin onay vermesi gerekiyor bu sinavin olmasi icin suan boyle bi durum yok duyurulari takip edin dediler fakat bir aciklama yok hala zaman gittikce azaliyor universiteye gidip geliyorum su durumda bizi magdur etmeleri verdigimiz tum emekleri hice saymalari okumaktan soguttu . Ben lise sona kadar anadolu lisesinde okudum son sene sinava daha iyi hazirlanabilmek icin acik liseye gectim fakat cok pismanim gecmeseydim suan mezundum bu sıkıntıları cekmiyordun Allah hepimizin yardımcısı olsun

akbulut001

Mesaj gönderen akbulut001 » 09 Kas 2017, 22:57

Arkadaş 2.ek sınav diye birşey söz konusu değil bizzat müdür yardımcısı ile görüştüm mağduriyet yaşatılmaması için 1. Dönem sınavlarını aralık ayına çekildi bu yüzden. EK SINAV YOK.

Jezxy
Onursal Üye

Mesaj gönderen Jezxy » 09 Kas 2017, 22:59

Hocam Kötü Haber .. Çoğu Üniversite Öğrencisi Dönem Kaydını Yenilemedi Sadece EK SINAVA BAŞVURU YAPTI ŞİMDİ DÖNEM YENİLEMEYEN KİŞİLER VEYA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ MAALESEF ARALIKTAKİ SINAVA GİREMEYECEK.

DİĞER SINAVDA TA MART NİSAN ARASI OLUR ODA HİÇ BİR ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİYE YARAMAZ

ARALIK 31 DİPLOMA TESLİM TARİHİNİN SON VAKTİ OLUYOR.

KÖTÜ OLMUŞ CİDDEN

Temmuz
Çırak

Mesaj gönderen Temmuz » 09 Kas 2017, 23:22

2. Ek sınavın gündemde olabileceği söyleniyordu. Ve ben 1 gün ile kaçırdım kayıt yenileyemedim. Bunun mağduriyetini bildirsem bile bana ya da benim gibi olanlara kayıt yenileme türervi bi şans tanıyacaklarını zannetmem. Her halükarda mağdur olacak kalıyoruz. Böyle bi çalışma olduğu söyleniyor sonrasında neden geri adım atılıyor?

akbulut001

Mesaj gönderen akbulut001 » 10 Kas 2017, 00:40

Temmuz yazdı:2. Ek sınavın gündemde olabileceği söyleniyordu. Ve ben 1 gün ile kaçırdım kayıt yenileyemedim. Bunun mağduriyetini bildirsem bile bana ya da benim gibi olanlara kayıt yenileme türervi bi şans tanıyacaklarını zannetmem. Her halükarda mağdur olacak kalıyoruz. Böyle bi çalışma olduğu söyleniyor sonrasında neden geri adım atılıyor?
Bana verilen bilgiyi aktarıyorum. Sınav tarihini öne almalarının sebebinin ek sınav bekleyen kişilerin mağduriyet yaşamaması adınaymış.
Sınav sorularını hazırlayan kişiler 40 günlük kapalı bir ortama giriyormuş bi düzenleme veya çalışma yapabilmelerinin mümkün olmadığı söylendi.
Mağduriyeti en aza indirmeye çalışıyorlar ancak neresinden bakarsan bak bi mağduriyet az yada çok söz konusu ve bu durumun onlarda farkında.
Öncelikle ek sınav isteğimize çözüm getirmeye çalıştılar 1. Dönem sınavlarını öne çektiler daha sonra alan sisteminden mağdur olmamamız için bi çalışma yaptılar ancak bu seferde seçtiğimiz derslerin bi anda değişmesi ve sınava gireceğimiz derslerin sistemin belirlemesi kötü oldu. Sınava az zaman kaldığı için ders seçme ekranları tekrar açmayıp otomatik sistem dağılımı sağladılar

Temmuz
Çırak

Mesaj gönderen Temmuz » 10 Kas 2017, 01:17

benim gibi nice mağduriyet yaşayan insanlar mevcut. Aralık sınavına katılabilsek en azından bize ilaç gibi gelir bu durum.

Temmuz
Çırak

Mesaj gönderen Temmuz » 10 Kas 2017, 12:53

Ek güncelleme: Az önce ankara milli eğitimden arandım. Pazartesi ve Çarşamba günü 9-10 aralık sınavları için bankalar da sınava girebilmeniz için seçenek aktif olacak. Parayı yatırdıktan sonra aöl öğrenci belgesi ile sınava gireceğiniz yeri maöle resmi dilekçe olarak belirtmeniz gerekmekte. Sesimize kulak verildi arkadaşlar hayırlı olsun.

servetinanc
Doktor

Mesaj gönderen servetinanc » 10 Kas 2017, 13:03

Temmuz yazdı:Ek güncelleme: Az önce ankara milli eğitimden arandım. Pazartesi ve Çarşamba günü 9-10 aralık sınavları için bankalar da sınava girebilmeniz için seçenek aktif olacak. Parayı yatırdıktan sonra aöl öğrenci belgesi ile sınava gireceğiniz yeri maöle resmi dilekçe olarak belirtmeniz gerekmekte. Sesimize kulak verildi arkadaşlar hayırlı olsun.
hocam anlamadim dediginizi? şimdi ek sinav mi yapilacak, nedir tam olarak durum?

Eliffoo

Mesaj gönderen Eliffoo » 10 Kas 2017, 13:12

Benide aradilar kayit yenilemeyi pazartesi acacaklar duyuru yapilacakmis zaten sitede ama mail gonderenleri ariyorlarmis

servetinanc
Doktor

Mesaj gönderen servetinanc » 10 Kas 2017, 13:39

Eliffoo yazdı:Benide aradilar kayit yenilemeyi pazartesi acacaklar duyuru yapilacakmis zaten sitede ama mail gonderenleri ariyorlarmis
simdi ben anlamadim? 9-10 aralikta zaten sinav var.. bu sinavdan önce ek sinav mi olucak? tam
olarak nedir durum anlayamadim ben?

Kilitli

“Sınavlar” sayfasına dön