Evet çok yardımseversiniz.d merak ediyorum üniversite sınavına girdiniz mi, mezun olup bıraktınız mı, devamı geldi mi yani?
Evet çok yardımseversiniz.d merak ediyorum üniversite sınavına girdiniz mi, mezun olup bıraktınız mı, devamı geldi mi yani?
Üniversite Sınavına Girdim Sadace TYT GİRMİŞTİM LAKİN BİR SENE DAHA HAZIRLANIP BU SENE HEM TYT HEM AYT SINAVINA GİRİP 4 SENELİK BİRYERLER KAZANMAK İstiyorum.melmelda yazdı: 07 Eki 2018, 01:19 Evet çok yardımseversiniz.d merak ediyorum üniversite sınavına girdiniz mi, mezun olup bıraktınız mı, devamı geldi mi yani?
Bende 2019 da gireceğim üniversite sınavına rakibiz yaniJezxy yazdı: 07 Eki 2018, 01:21Üniversite Sınavına Girdim Sadace TYT GİRMİŞTİM LAKİN BİR SENE DAHA HAZIRLANIP BU SENE HEM TYT HEM AYT SINAVINA GİRİP 4 SENELİK BİRYERLER KAZANMAK İstiyorum.melmelda yazdı: 07 Eki 2018, 01:19 Evet çok yardımseversiniz.d merak ediyorum üniversite sınavına girdiniz mi, mezun olup bıraktınız mı, devamı geldi mi yani?
O NASIL BİR DUADIR ÖYLE YAmelmelda yazdı: 07 Eki 2018, 01:25 Bende 2019 da gireceğim üniversite sınavına rakibiz yaniinşallah hakkıyla çalışıp istediğimiz yerleri kazanırız Allah önce bana nasip etsin sonra diğer öğrencilere
![]()
Amin^^Jezxy yazdı: 07 Eki 2018, 01:29O NASIL BİR DUADIR ÖYLE YAmelmelda yazdı: 07 Eki 2018, 01:25 Bende 2019 da gireceğim üniversite sınavına rakibiz yaniinşallah hakkıyla çalışıp istediğimiz yerleri kazanırız Allah önce bana nasip etsin sonra diğer öğrencilere
![]()
NE DİYİM ALLAH HEPİCİĞİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN DİYELİM![]()
Çok soru sordum ama bişey daha merak ediyorum mesela ebanın sitesine baktığımda 10. Sınıfın türk dili ve edebiyatı yeni dönem kirabı farklı bi kitap benim halk eğitimden aldığım aynı sınıfın kitabı 2017-2018 yani eski ama konular aynı bişey farketmez dimi? Yani açık lise kitabı değiştirse sitesinde durmazdı heralde?Jezxy yazdı: 06 Eki 2018, 18:35BU DERS BİRLEŞTİRMEDE KADEMELİ GEÇİŞ DİYE BİR OLAY YAPTILAR İLK ÖNCE LİSE 1 VE 2yarenkv yazdı: 06 Eki 2018, 18:16 Çok teşekkürler ayrıca şuan türk edebiyatı ve dil anlatımının birleştiğini biliyorum ve sınavına da girdim ama 4. Kitaptan sonrası yok 4. Türk dil ve edebiyatı kitabından sonra dil anlatım ve edebiyatı ayırmışlar aölün sitesindeki kitaplar bölümünde bunu soruyorum yani 4. Dönemden sonra ayrı öncesinde birleşik yapmışlar saçma değil mi yeni müfredatta bütün lise sınıflarında birleşik olarak gözüküyo edebiyat ve dil anlatımı
BU SENEDE 3 VE 4 OLDU. BUNDAN DOLAYI İLK 4 DÖNEMİN KİTAPLARI MEVCUT.
BU DÖNEM İSE KİTAPLAR SADECE EBADA VAR. Bağlantı
YANİ ÖRGÜN EĞİTİMDE VAR BU AYLAR MUTLAKA AÇIK LİSEYEDE UYARLAMALARI LAZIM. ŞUAN İÇİN BELKİ İLK ÖNCE İNTERNET SİTESİNDEN DEĞİLDE HALKEĞİTİMDEN KİTAP OLARAK DAĞITABİLİRLER.
KİTAPLARIN BULUNDUĞU SİTE İSE BELLİ BİR SÜRE BÖYLE KALABİLİR ÇÜNKÜ HERKEZDE TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI DERSİ EKLENMEDİ HALA DİL VE ANLATIM & TÜRK EDEBİYATI ŞEKLİNDE ZORUNLU DERSİ OLANLAR VAR.
1.SAYFADAKİ AÇIKLAMAYI OKUYUN HOCAMbluedy yazdı: 07 Eki 2018, 14:50 Yarın ders seçimi kapanıyor, biz ek sınava girenler ne yapacağız? bilgisi olan var mı?
Hocam Bu Durum Tamamen BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR. NORMALDE SİZDE EĞER DERS EKLENİRSEbluedy yazdı: 07 Eki 2018, 15:14 Gördüm sağolasın, bir şey daha soracağım. Bu kredi bilgilerine girdiğim zaman, zorunlu ders 0 diyor hala bu saatten sonra eklenmez artık herhalde değil mi?
DERS İSİMLERİ İLE DÖNEMLERİNİ ASLA KARIŞTIRMAYINExodia yazdı: 07 Eki 2018, 13:10 Felsefe-3-4 diyorsunuz da benim zorunlu felsefeler de felsefe-1 ve felsefe-2 diyor dönem 3-4 diyor şimdi bunlar felsefe 1-2 mi yoksa 3-4 mü kafam karıştı.
İstediğin Kadar Soru Sorabilirsin Yeterki Bende Cevapları Olsunyarenkv yazdı: 07 Eki 2018, 13:25 Çok soru sordum ama bişey daha merak ediyorum mesela ebanın sitesine baktığımda 10. Sınıfın türk dili ve edebiyatı yeni dönem kirabı farklı bi kitap benim halk eğitimden aldığım aynı sınıfın kitabı 2017-2018 yani eski ama konular aynı bişey farketmez dimi? Yani açık lise kitabı değiştirse sitesinde durmazdı heralde?
Bilgilendirme için teşekkürler.Jezxy yazdı: 07 Eki 2018, 15:22DERS İSİMLERİ İLE DÖNEMLERİNİ ASLA KARIŞTIRMAYINExodia yazdı: 07 Eki 2018, 13:10 Felsefe-3-4 diyorsunuz da benim zorunlu felsefeler de felsefe-1 ve felsefe-2 diyor dönem 3-4 diyor şimdi bunlar felsefe 1-2 mi yoksa 3-4 mü kafam karıştı.
BAZI DERSLER BAZI DÖNEMLERDE ORTAYA ÇIKIYOR VE O DÖNEM GELENE KADAR BAZI ZORUNLU DERSLER İSİMSEL OLARAK GÖZÜKMÜYOR
MESELA
FELSEFE 1 , FELSEFE 2 = 3 VE 4 DÖNEMİN ZORUNLU DERSLERİ OLUYOR
3 VE 4 DÖNEM ÖRGÜN EĞİTİME GÖRE LİSE 2 OLUYOR.
FELSEFE 3 , FELSEFE 4 = 5 VE 6 DÖNEMİN ZORUNLU DERSLERİ OLUYOR
5 VE 6 DÖNEM ÖRGÜN EĞİTİME GÖRE LİSE 3 OLUYOR.
TOPLAM DÖNEMİNİZ 5 VE 6 OLDUĞU ZAMAN FELSEFE 3 VE FELSEFE 4 DERSLERİ ZORUNLU DERS LİSTENİZDE GÖZÜKÜCEK.