2.EK SINAV

Her Konuda Tartışabilirsiniz
aslan38
Acemi

Re: 2.EK SINAV

Mesaj gönderen aslan38 » 17 Eyl 2010, 10:22

1. ek sınavın sorularını vermediler arkadsım bulamazsın...

Asrım zenan
Doktor

Mesaj gönderen Asrım zenan » 17 Eyl 2010, 11:16

wuwwwwwwwww işte bu :)

Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..

kemal48bodrum

Mesaj gönderen kemal48bodrum » 17 Eyl 2010, 11:39

Asrım Başardık :)

Asrım zenan
Doktor

Mesaj gönderen Asrım zenan » 17 Eyl 2010, 17:31

evet başardık.: ) msj atan atmayan herkeze çok tşkler.. :)

Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..

cikcikgribi
Uzman

Mesaj gönderen cikcikgribi » 17 Eyl 2010, 19:57

kredim 179, 13 kredi lazım bana bitirmek için 1 krediyle kaçırdım öyle mi ??

Asrım zenan
Doktor

Mesaj gönderen Asrım zenan » 18 Eyl 2010, 09:06

cikcikgribi yazdı:kredim 179, 13 kredi lazım bana bitirmek için 1 krediyle kaçırdım öyle mi ??

evet = /

cikcikgribi
Uzman

Mesaj gönderen cikcikgribi » 18 Eyl 2010, 12:11

Asrım zenan yazdı:
cikcikgribi yazdı:kredim 179, 13 kredi lazım bana bitirmek için 1 krediyle kaçırdım öyle mi ??

evet = /
askerlikte vardı benim bu sınav çok iyi gelirdi ama zaten şans yok bende ya alıştım valla kaybetmeye :o

Asrım zenan
Doktor

Mesaj gönderen Asrım zenan » 19 Eyl 2010, 11:00

cikcikgribi yazdı:
Asrım zenan yazdı:

evet = /
askerlikte vardı benim bu sınav çok iyi gelirdi ama zaten şans yok bende ya alıştım valla kaybetmeye :o

düşünmeyin öle.. : ) siz baştan böyle yaparsanız, tabiki kaybedilir..
Güçlü olun..ve başarıcağınıza inananın . . .
YILMADAN . .

Kullanıcı avatarı
hrrch
Acemi

Mesaj gönderen hrrch » 19 Eyl 2010, 14:41

kotu olmuş gercekten

sbulut06

Mesaj gönderen sbulut06 » 20 Eyl 2010, 15:37

Allah'ım şükürler olsun:) 11 kredim kalmıştı ve 1 tane zorunlu dersim vardı.onu muaf yapmam için büyük şans :roll:

aolzede
Çırak

Mesaj gönderen aolzede » 22 Eyl 2010, 17:26

Bu siteyi çok geç de olsa bugün buldum çok şükür. Ek sınav için gayret gösteren herkese kendi adıma çok teşekkür ediyorum.

2. Ek sınav için ders seçeceğim ama bir problemim var arkadaşlar.

Alan kredisinden muaf olunca, seçmeli dersler alan kredisini arttırıyor mu??

Alanım Türkçe-Matemetik ,

Toplam Kredim : 199 Alan Kredim : 72

Bitirmem için 8 kredim kaldı. Şöyle bir durumum var;

Sistemin seçmem için bana önerdiği alan derslerinin tamamından muafım. Hepsi çok zor dersler :? Muhtemelen seçsem bile geçemeyeceğim :|

Muaf olduğum için, seçmeli derslerden seçersem alan kredim artar mı? Yoksa muaf olsam bile alan kredimi arttırmak için ille de alan derslerinden mi seçmeliyim?

Ek sınav için ders seçme işleminin ne zamna bittiğini bilmiyorum ve bu konuyu bilmediğim için hala ders seçemedim. Panik durumdayım şu anda :(

infinitemadness1
Acemi

Mesaj gönderen infinitemadness1 » 22 Eyl 2010, 17:32

aolzede yazdı:Bu siteyi çok geç de olsa bugün buldum çok şükür. Ek sınav için gayret gösteren herkese kendi adıma çok teşekkür ediyorum.

2. Ek sınav için ders seçeceğim ama bir problemim var arkadaşlar.

Alan kredisinden muaf olunca, seçmeli dersler alan kredisini arttırıyor mu??

Alanım Türkçe-Matemetik ,

Toplam Kredim : 199 Alan Kredim : 72

Bitirmem için 8 kredim kaldı. Şöyle bir durumum var;

Sistemin seçmem için bana önerdiği alan derslerinin tamamından muafım. Hepsi çok zor dersler :? Muhtemelen seçsem bile geçemeyeceğim :|

Muaf olduğum için, seçmeli derslerden seçersem alan kredim artar mı? Yoksa muaf olsam bile alan kredimi arttırmak için ille de alan derslerinden mi seçmeliyim?

Ek sınav için ders seçme işleminin ne zamna bittiğini bilmiyorum ve bu konuyu bilmediğim için hala ders seçemedim. Panik durumdayım şu anda :(

arkadaşım benim bildiklerime göre alan derslerinden seçmen gerekiyor alan kredisine ihtiyacın varsa sen bir an önce ders seçme işlemini tamamla bence her an kapanabilir seçme işlemi.Bide ankarayı arayıp sorabilirsin
0312 296 94 77 bu numaraya sorabilirsin ama çabuk ol ve sakin ol kardeş kolay gelsin

aolzede
Çırak

Mesaj gönderen aolzede » 22 Eyl 2010, 17:38

infinitemadness1 yazdı:
arkadaşım benim bildiklerime göre alan derslerinden seçmen gerekiyor alan kredisine ihtiyacın varsa sen bir an önce ders seçme işlemini tamamla bence her an kapanabilir seçme işlemi.Bide ankarayı arayıp sorabilirsin
0312 296 94 77 bu numaraya sorabilirsin ama çabuk ol ve sakin ol kardeş kolay gelsin
[/quote]

Bu nerenin numarası? 336'lı bir numarayı ve başka bir kaç numarayı da aradım, bilgi verenler bilgi verip bir sanırım diyorlar :(

Gerçekten kafayı yiyeceğim. Bu siteyi buldum sınava girip de bu durumu yaşayanlar doğru bilgiyi verebilir diye, ama kimseden ses soluk gelmiyor.

İlgilenip de cevap yazdığın için çok çok teşekkür ederim.

infinitemadness1
Acemi

Mesaj gönderen infinitemadness1 » 22 Eyl 2010, 17:48

aolzede yazdı:
infinitemadness1 yazdı:

Bu nerenin numarası? 336'lı bir numarayı ve başka bir kaç numarayı da aradım, bilgi verenler bilgi verip bir sanırım diyorlar :(

Gerçekten kafayı yiyeceğim. Bu siteyi buldum sınava girip de bu durumu yaşayanlar doğru bilgiyi verebilir diye, ama kimseden ses soluk gelmiyor.

İlgilenip de cevap yazdığın için çok çok teşekkür ederim.[/quote]

ankara'nın numarası orası.Yani merkezin bende ek sınav için bugün kayıt yaptırdım bana bu numarayı verdiler yani rahatlıkla arayabilirsin ama düşürmek biraz zor oluyor.

Senin mezun olman için alan kredinin tamamlaman lazım alan derslerinden seç derslerini bide zorunlu derslerinden seç

aolzede
Çırak

Mesaj gönderen aolzede » 22 Eyl 2010, 18:01

infinitemadness1 yazdı:

ankara'nın numarası orası.Yani merkezin bende ek sınav için bugün kayıt yaptırdım bana bu numarayı verdiler yani rahatlıkla arayabilirsin ama düşürmek biraz zor oluyor.

Senin mezun olman için alan kredinin tamamlaman lazım alan derslerinden seç derslerini bide zorunlu derslerinden seç

zorunlu dersler'e tıkladığım zaman zorunlu dersiniz yoktur diyor. inşallah sonradan bir karışıklık çıkmaz

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön