SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Her Konuda Tartışabilirsiniz
manisali_06
Acemi

Re: SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Mesaj gönderen manisali_06 » 18 Ağu 2011, 11:39

Ben de ek sınava girmek istiyorum ama 36 krediye ihtiyacım olduğu için giremem heralde çünkü en az 30 kredi eksiği olanlar girebiliyor.

Az önce ankarayı aradım ek sınav olursa ankara dışında başka ilde yapılma olasılığı varmı diye 2-3 gün içinde açıklanıcak dedi.

Bu arada arkadaşlar benim zorunlu dersler bölümümde aşağıda gördüğünüz dersler var. Bana ek sınav hakkı tanınsa bile aşşağıdakileri ek sınavda verebilirmiyim ?

Resim

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 10 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 154 Alan Kredi : 72

Kullanıcı avatarı
hakan70
Asistan

Mesaj gönderen hakan70 » 18 Ağu 2011, 11:44

manisali_06 yazdı:Ben de ek sınava girmek istiyorum ama 36 krediye ihtiyacım olduğu için giremem heralde çünkü en az 30 kredi eksiği olanlar girebiliyor.

Az önce ankarayı aradım ek sınav olursa ankara dışında başka ilde yapılma olasılığı varmı diye 2-3 gün içinde açıklanıcak dedi.

Bu arada arkadaşlar benim zorunlu dersler bölümümde aşağıda gördüğünüz dersler var. Bana ek sınav hakkı tanınsa bile aşşağıdakileri ek sınavda verebilirmiyim.

Resim
kardeş bu dersler nee ben 2 tane geodan kurtulamadım 2 senedir. Allah kolaylık versin. çalışırsan yaparsın heralde ama sayısal bana çok zor geliyo. Hayırlısı olsun

manisali_06
Acemi

Mesaj gönderen manisali_06 » 18 Ağu 2011, 11:45

Ben bütün sözel derslerden geçtim bir tane bile sözel dersim kalmadı tek bunlar kaldı. Bunları geçeceğimi pek sanmıyorum ama muaf olursam kurtulurum onun dışında seçeneğim yok galiba.

hose
Acemi

Mesaj gönderen hose » 18 Ağu 2011, 11:48

Herkesinki açıklanmş bi benimki açıklanmamış sanırım 26 krediye ihtiyacım wardı zorunlu dersler kalmamış silinmiş ama mezun durumu veya aldıgı belgeler kısmında bişi yazmıyor mezun olmadım sanırım
ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!

manisali_06
Acemi

Mesaj gönderen manisali_06 » 18 Ağu 2011, 11:49

hose yazdı:Herkesinki açıklanmş bi benimki açıklanmamış sanırım 26 krediye ihtiyacım wardı zorunlu dersler kalmamış silinmiş ama mezun durumu veya aldıgı belgeler kısmında bişi yazmıyor mezun olmadım sanırım
Zaten 82 yaşındasın mezun olup da ne yapıcan boşver gitsin :))

Kullanıcı avatarı
bedirhan
Uzman

Mesaj gönderen bedirhan » 18 Ağu 2011, 11:51

Manisalı_06.kardeşim sıkma canını.bak ben 3.dönem de matematik3-4-5-6,geometri3-5-7,T.edebiyatı 5-8 derslerinden girdim sadece bir dönemde ve 30 üzerinden 24 kredi almam gerekiyordu.sonuçlar tam açıklanmamış olsada sadece mat5 ve geo 7 den kalmısım ve geo7 de cok formul oldugu için zaten onu sallamıstım.kardeşim25 gun sabah evde ders test aksamları haftaiçi 2 saat dersaneye gıttım kendımı eve kapattım sosyal hayatla tum ilişkimi kestim ama çok şükür geçmişim(en azından sistem oyle gosterıyor).az biraz calısı sosyal hayattan bıraz fedakarlık yap ınan başarıyorsun ben bunu liseye başladıktan 6 sene sonra bu donem farkettım.sıkma canını olur olur gider inşallah...
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
Toplam Dönemi : 11
AOL de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 218
Alan Kredi : 80
Durum : MEZUN

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 18 Ağu 2011, 11:51

manisali_06 yazdı:
hose yazdı:Herkesinki açıklanmş bi benimki açıklanmamış sanırım 26 krediye ihtiyacım wardı zorunlu dersler kalmamış silinmiş ama mezun durumu veya aldıgı belgeler kısmında bişi yazmıyor mezun olmadım sanırım

:)

öyle demeyin mezuniyetin yaşı yoktur :) :wink:
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

asitanem
Uzman

Mesaj gönderen asitanem » 18 Ağu 2011, 11:52

manisali_06 yazdı:Ben de ek sınava girmek istiyorum ama 36 krediye ihtiyacım olduğu için giremem heralde çünkü en az 30 kredi eksiği olanlar girebiliyor.

Bu arada arkadaşlar benim zorunlu dersler bölümümde aşağıda gördüğünüz dersler var. Bana ek sınav hakkı tanınsa bile aşşağıdakileri ek sınavda verebilirmiyim ?

Resim

muhtemelen girersin cünkü gecen sene yapılan birinci ek sınavada ben bu tarz derslerle girmistim ama ikinciye girmedim 12 kredi eksigi diyordu. bekleyip görecegiz hayırlısı ins..

Kullanıcı avatarı
bedirhan
Uzman

Mesaj gönderen bedirhan » 18 Ağu 2011, 11:52

Yağmur damlaları yazdı:
manisali_06 yazdı:

:)

öyle demeyin mezuniyetin yaşı yoktur :) :wink:
ah o mezuniyet aahhhh :)

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 18 Ağu 2011, 11:55

ah o mezuniyet aahhhh :)

Evet o mezuniyete kavuşmaya benim için aylar kaldı inşallah :roll: :)
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

manisali_06
Acemi

Mesaj gönderen manisali_06 » 18 Ağu 2011, 11:57

bedirhan yazdı:Manisalı_06.kardeşim sıkma canını.bak ben 3.dönem de matematik3-4-5-6,geometri3-5-7,T.edebiyatı 5-8 derslerinden girdim sadece bir dönemde ve 30 üzerinden 24 kredi almam gerekiyordu.sonuçlar tam açıklanmamış olsada sadece mat5 ve geo 7 den kalmısım ve geo7 de cok formul oldugu için zaten onu sallamıstım.kardeşim25 gun sabah evde ders test aksamları haftaiçi 2 saat dersaneye gıttım kendımı eve kapattım sosyal hayatla tum ilişkimi kestim ama çok şükür geçmişim(en azından sistem oyle gosterıyor).az biraz calısı sosyal hayattan bıraz fedakarlık yap ınan başarıyorsun ben bunu liseye başladıktan 6 sene sonra bu donem farkettım.sıkma canını olur olur gider inşallah...
Doğru diyorsun kardeşim çok haklısın ben zaten hep çıkmış sınav sorularına çalışarak geçtim. 7 Dönemdir açık lisedeyim 156 kredi yaptım sadece çıkmış testleri çözerek çalıştım zaten soruların yerlerini değiştirerek tekrar soruyolar. Sözelde çok iyiyim ama sayısal da berbatım alanım eşit ağırlık alan kredim 72 ve bu 72 kredinin hepsi sözeldi. Geriye bunlar kaldı.

komikadam
Doktor

Mesaj gönderen komikadam » 18 Ağu 2011, 12:00

cankız yazdı:merhaba arkadaşlar hepinizin allah yardımcısı olsun sizin nasıl bi stres ve korku ile dolu olduğunuzu biliyorum ve çok iyi anlıyorum hele birde öss giriptekazandıysanız :)
çünkü geçen yıl bu zamanlar bende aynı sizin durumunuzdaydım öss yi kazandım ve liseden mezun olamadım üstelikte en zor dersler sona kalmıştı (geometri,matematik serileri :)deli gibi mail yağmuruna tuttum meb nı yani bnm durumumda olan arkadaşlarla ek sınav çıktı çıkmasına ama önümde sadece bir hafta vardı ve 12 dersten geçmek zorundaydım ve sınav ankaradaydı şaka gibi :D ama gerçekti içinde bulunduğum sıkıntıyı kelimelere dökmem imkansız çünkü mat. ve geometri kitaplarından hiç bişey anlamıyordum oturup sadece dua ettim son gün geldi ve vazgeçtim gitmekten çünkü hazırlanamadım çalıştım ama anlayamadım :lol: son gün gittim alışveriş yaptım bayramlık falan aldım :mrgreen: çok canım yanıyordu ün. kazanmışken herşeyi gelecek yıla bırakmak koydu biraz :lol: tam yatacakken kardeşim bi anda babamı aradı ve erken gel ablam ankaraya sınava gidecek dedi ve geçmiş sorulara çalış bi kaç tanesinden geçersin belki öylesine gezeriz ankarayı dedi ve saatler kala karar verip gittik ankraya sadece geçmiş soruları ezberledim belki bi kaç tanesi tutar diye ve sınav saati :oops:
allahım bi mucizeydi bu ezberlediğim sorulardı bunlar rüya gibi :P hepsini daha okumadan işaretledim şıkların yerleri bile aynıydı gerçekten rüya gibiydi gece yarısı sonuçlar açıklandı sadece mat 8 den kalmışım (sorusunu çözmediğim tek kitaptı:)ve hemen 2. bi e sınav yaptılar ondada yine aynı geçmiş sorular :P ve 2 hafta içinde mezun oldum ve şuan ün. 2. sınıfa geçtim hala mucize gibi :lol:
size tavsiyem hiç korkmayın ve stres yapmayın geçmiş soruları ezberleyin ve sınvada mutlu bi tebessümle beni hatırlayın :wink:

manisalı06 bak yukarıdaki arkadaşta senin gibiymiş bişeyler karalamış okursun :)

Kullanıcı avatarı
bedirhan
Uzman

Mesaj gönderen bedirhan » 18 Ağu 2011, 12:00

manisali_06 yazdı:
bedirhan yazdı:Manisalı_06.kardeşim sıkma canını.bak ben 3.dönem de matematik3-4-5-6,geometri3-5-7,T.edebiyatı 5-8 derslerinden girdim sadece bir dönemde ve 30 üzerinden 24 kredi almam gerekiyordu.sonuçlar tam açıklanmamış olsada sadece mat5 ve geo 7 den kalmısım ve geo7 de cok formul oldugu için zaten onu sallamıstım.kardeşim25 gun sabah evde ders test aksamları haftaiçi 2 saat dersaneye gıttım kendımı eve kapattım sosyal hayatla tum ilişkimi kestim ama çok şükür geçmişim(en azından sistem oyle gosterıyor).az biraz calısı sosyal hayattan bıraz fedakarlık yap ınan başarıyorsun ben bunu liseye başladıktan 6 sene sonra bu donem farkettım.sıkma canını olur olur gider inşallah...
Doğru diyorsun kardeşim çok haklısın ben zaten hep çıkmış sınav sorularına çalışarak geçtim. 7 Dönemdir açık lisedeyim 156 kredi yaptım sadece çıkmış testleri çözerek çalıştım zaten soruların yerlerini değiştirerek tekrar soruyolar. Sözelde çok iyiyim ama sayısal da berbatım alanım eşit ağırlık alan kredim 72 ve bu 72 kredinin hepsi sözeldi. Geriye bunlar kaldı.
bende 7 donemdır aoldeyım 194 kredi var ama alan kredisi lazımdı.sayısal bolumde aynı cıkmıs sorular cogu ya da en fazla sayıları değiştiriyorlar.

manisali_06
Acemi

Mesaj gönderen manisali_06 » 18 Ağu 2011, 12:02

komikadam yazdı:
cankız yazdı:merhaba arkadaşlar hepinizin allah yardımcısı olsun sizin nasıl bi stres ve korku ile dolu olduğunuzu biliyorum ve çok iyi anlıyorum hele birde öss giriptekazandıysanız :)
çünkü geçen yıl bu zamanlar bende aynı sizin durumunuzdaydım öss yi kazandım ve liseden mezun olamadım üstelikte en zor dersler sona kalmıştı (geometri,matematik serileri :)deli gibi mail yağmuruna tuttum meb nı yani bnm durumumda olan arkadaşlarla ek sınav çıktı çıkmasına ama önümde sadece bir hafta vardı ve 12 dersten geçmek zorundaydım ve sınav ankaradaydı şaka gibi :D ama gerçekti içinde bulunduğum sıkıntıyı kelimelere dökmem imkansız çünkü mat. ve geometri kitaplarından hiç bişey anlamıyordum oturup sadece dua ettim son gün geldi ve vazgeçtim gitmekten çünkü hazırlanamadım çalıştım ama anlayamadım :lol: son gün gittim alışveriş yaptım bayramlık falan aldım :mrgreen: çok canım yanıyordu ün. kazanmışken herşeyi gelecek yıla bırakmak koydu biraz :lol: tam yatacakken kardeşim bi anda babamı aradı ve erken gel ablam ankaraya sınava gidecek dedi ve geçmiş sorulara çalış bi kaç tanesinden geçersin belki öylesine gezeriz ankarayı dedi ve saatler kala karar verip gittik ankraya sadece geçmiş soruları ezberledim belki bi kaç tanesi tutar diye ve sınav saati :oops:
allahım bi mucizeydi bu ezberlediğim sorulardı bunlar rüya gibi :P hepsini daha okumadan işaretledim şıkların yerleri bile aynıydı gerçekten rüya gibiydi gece yarısı sonuçlar açıklandı sadece mat 8 den kalmışım (sorusunu çözmediğim tek kitaptı:)ve hemen 2. bi e sınav yaptılar ondada yine aynı geçmiş sorular :P ve 2 hafta içinde mezun oldum ve şuan ün. 2. sınıfa geçtim hala mucize gibi :lol:
size tavsiyem hiç korkmayın ve stres yapmayın geçmiş soruları ezberleyin ve sınvada mutlu bi tebessümle beni hatırlayın :wink:

manisalı06 bak yukarıdaki arkadaşta senin gibiymiş bişeyler karalamış okursun :)
Arkadaşımız aynı benim taktiği uygulamış valla helal olsun ben de hep soruları ezberliyorum ama matematik - geometri soruları hep fonskiyonlu işlemli sorular nasıl ezberliyebilirim ki

hose
Acemi

Mesaj gönderen hose » 18 Ağu 2011, 12:13

ne 82 si be o nerden cıktı 23 yaşındayım :))
ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön