asmalar büyük ihtimalle sizin. olabilirmi.

Köylü Kızı yazdı:Biz kesmedik onu bil lütfen, ben izin vermiyorum ama Babam başıboş köpeklerin bizimkinin kulağından çeker diye kestirildiğini söylüyor...![]()
Ama bu geldiğinde öyleydi..![]()
Bizim burda başıboş çok köpek var çokta tehlikeliler, bir defasında bu köpeğin kulağından tutup çekmişlerdi, bir hafta boyunca o çekilen kulağı tarafına başını eğik durumdaydı çok kötü olmuştujass yazdı:Köylü Kızı yazdı:Biz kesmedik onu bil lütfen, ben izin vermiyorum ama Babam başıboş köpeklerin bizimkinin kulağından çeker diye kestirildiğini söylüyor...![]()
Ama bu geldiğinde öyleydi..![]()
ben siz kestiniz demedimki zaten.yavru iken kulaklarını keserler dedim bende karşıyım kesilmesine baban doğru söylemiş türkiyenin her yerinde bu böyledir..
yok öyle değil bide pire mi ne onun için de kesiliyormuş Tayfun demişti... Bu arada Tayfun sınava girmişti ;İnşallah sınavı istediği gibi olur..foundreform yazdı:Köpeklerin daha iyi duymasını sağlaması için,böyle bir şey yapıldığını zannediyordum.![]()
Kurbağalı fotoğrafı beğendim.
Evet yaa ısırıyorlar bide çok hızlılar... hem büyük hem hızlı hem ısırıyorlar.. çok korkunçlarfoundreform yazdı:Sen demesen görmemiştim,yeni gördüm.O ne kadar büyük bir karınca öyle? Çok büyük.Onlar ısırıyor.