Topselvi mahallesini (semt) biliyormusunuz ?tebessümm yazdı:kartal atatürk ilkokulu yunus mah. sarıköy sok. kartal istanbul
Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
Abi dediklerini yapıyorum 3-4 gündür 40 tane soru çözüyorum günlük.Bu etki edicek mi gerçekten ?Rehber yazdı:Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi, esenliği ve Ehlibeyt'in şefaati üzerinize olsun.
Öncelikle paragraf çözerken
Genel kavramları iyi öğrenin
Önce soru kökünü okuyun
Ne söyleyeyim soru kökünü Okuduktan sonra hızlı bir şekilde şıklara göz atın
Soru köklerindeki olumsuz İfadelere dikkat edin
Öncelikle günde 50 tane paragraf çözmeye özen gösterin ben paragraftan çok gramer konularına çalışıyordum.
Ayrıca kitap okumak işe yarar mı günde 10 sayfa okumaya başladım 2-3 gündür
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
tamam bunu uygulayacağımRehber yazdı:Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi, esenliği ve Ehlibeyt'in şefaati üzerinize olsun.
Önce soru kökünü okuyun
Öncelikle günde 50 tane paragraf çözmeye özen gösterin ben paragraftan çok gramer konularına çalışıyordum.
teşekkürler

Kitap okumanın tabi ki faydası vartayfun29 yazdı:Abi dediklerini yapıyorum 3-4 gündür 40 tane soru çözüyorum günlük.Bu etki edicek mi gerçekten ?Rehber yazdı:Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi, esenliği ve Ehlibeyt'in şefaati üzerinize olsun.
Önce soru kökünü okuyun
3-4 gün çözmek önemli değil bunu her gün diyet haline getirmen lazım ama başarını takip etmeden yap sadece çöz yanşış olsun doğru olsun fark etmez çöz. Zamanla gözün alışacaktır sana artık paragraf kolay gelmeye başlayacaktır. Ben Türkçe bölümünden 36 net yapmıştım 40 sorudan düşün. Tarihten 3 yanlışım vardı ama ne yazık ki felsefe ve coğrafyam kötüydü yoksa ilahiyat bile okuyabilirdim. Coğrafyam berbat idi benim daha doğrusu ben coğrafya hiç çalışmamıştım
Gramer konusunu test çözerek çalışın. Ve yanlışlarınızı telafi edin. Ben gramerim iyi ama çok iyi değil çok iyi olmaya çalışacağım. Çok iyi olursam özel kurumlarda öğretmenlik yapabilirim.
Abi ben eşit ağırlığım matta yapmak zorundayım Türkçe'de geçen zaman denemesine girdim 33.5 net 4 dil bilgisi boş vardı.Dil bilgisi de kasıyorum şuan ama süre uzun oluyor 1 saat 5 dk falan sürüyor matematiğe zaman ayıramıyorum bu sefer.Rehber yazdı:Kitap okumanın tabi ki faydası vartayfun29 yazdı:Abi dediklerini yapıyorum 3-4 gündür 40 tane soru çözüyorum günlük.Bu etki edicek mi gerçekten ?Rehber yazdı:Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi, esenliği ve Ehlibeyt'in şefaati üzerinize olsun.
Önce soru kökünü okuyun
3-4 gün çözmek önemli değil bunu her gün diyet haline getirmen lazım ama başarını takip etmeden yap sadece çöz yanşış olsun doğru olsun fark etmez çöz. Zamanla gözün alışacaktır sana artık paragraf kolay gelmeye başlayacaktır. Ben Türkçe bölümünden 36 net yapmıştım 40 sorudan düşün. Tarihten 3 yanlışım vardı ama ne yazık ki felsefe ve coğrafyam kötüydü yoksa ilahiyat bile okuyabilirdim. Coğrafyam berbat idi benim daha doğrusu ben coğrafya hiç çalışmamıştım
Rasyonel zaman yeteneğini kendin ayarlaman gerekir ona bir şey diyemem.
- rüfeyde
- Doçent
Kız kadeşim güvendirin soru bankasını bile bitirmemiş ama 3 sene önce ygs de türkçeden full çekmişti
banada önerisi abla çok kitap oku oluyor ama ben onun kadar iyi değilim bu konuda sanırım
bu hafta liseyi halledelim de bende en az 50 soru türkçeden çözerek başlıcam Rehber önerilerin için ayrıca teşekkürler 
banada önerisi abla çok kitap oku oluyor ama ben onun kadar iyi değilim bu konuda sanırım

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
tayfun teşekkür ederim okulun numarasını almış eşim yarın bakacak
rehber ne yapıyorsun buralar ıssız

rehber ne yapıyorsun buralar ıssız

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3

Alın size bir soru daha ?
Karışık çerez tabağından ilk hangi çerezleri toplarsınız?
A-Antep fıstığı
B-Fındık
C-Kaju
D-Badem
E-Tuzlu fıstık
F-Leblebi,Nohut
A-Antep fıstığı
B-Fındık
C-Kaju
D-Badem
E-Tuzlu fıstık
F-Leblebi,Nohut
cRehber yazdı:Alın size bir soru daha ?
A-Antep fıstığı
B-Fındık
C-Kaju
D-Badem
E-Tuzlu fıstık
F-Leblebi,Nohut

Kredi:193
<3mezun<3
<3mezun<3