Sağol bitanem, olsun ya başka bir yetenek vardır, keşfedilmeyi bekliyordur belki...cemre2013 yazdı:Çok güzel olmuş bunlar hayatım çok beğendim eline emeğine sağlıkbenim hic resim kabiliyetim bile yok çöp adam çizerin ancak
Eski yüklediğim eklentiler forumda değişiklik yapıldığından beri görünmüyor, ama 6. sayfadakiler açılıyorampacı yazdı:Bende gözükmüyor.
Çook beğendimmKöylü Kızı yazdı:Eski yüklediğim eklentiler forumda değişiklik yapıldığından beri görünmüyor, ama 6. sayfadakiler açılıyorampacı yazdı:Bende gözükmüyor.
Teşekkür ederimampacı yazdı:Çook beğendimmKöylü Kızı yazdı:Eski yüklediğim eklentiler forumda değişiklik yapıldığından beri görünmüyor, ama 6. sayfadakiler açılıyorampacı yazdı:Bende gözükmüyor.))
O kadar kötü ki yorum yapmadan edemezdim.Köylü Kızı yazdı:Yorum yapmasaydın iyiydi ama...
Kaldıracağım merak etme, kafamdaki soru işretleri önce kaldırayım da...Yine de acımasızsınCaniko yazdı:O kadar kötü ki yorum yapmadan edemezdim.Köylü Kızı yazdı:Yorum yapmasaydın iyiydi ama...
çok sağol hayatım teşekkür ederim...tebessümm yazdı:bence gayet güzel![]()
![]()
![]()
Sen de acımasızsın. Gördükçe midem bulanıyor.Köylü Kızı yazdı:Kaldıracağım merak etme, kafamdaki soru işretleri önce kaldırayım da...Yine de acımasızsınCaniko yazdı:O kadar kötü ki yorum yapmadan edemezdim.Köylü Kızı yazdı:Yorum yapmasaydın iyiydi ama...
Köylü Kızı yazdı:çok sağol hayatım teşekkür ederim...tebessümm yazdı:bence gayet güzel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()