AÖL EK SINAV TALEP ( Sadece 1 Dakika! ) « 2018 »
-
Re: AÖL EK SINAV TALEP ( Sadece 1 Dakika! ) « 2018 »
Halk eğitim ile görüştüm 1 adet eks ınav kesinleşmiş tarih bekliyorlar 

UmarımAbdullah93 yazdı: 02 Eyl 2018, 23:15 Halk eğitim ile görüştüm 1 adet eks ınav kesinleşmiş tarih bekliyorlar![]()

YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA

En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''
Ek sınavın olacağından şüphem yoktu gerçi. Bu gün de bi açıklama göremeyeceğiz anlaşılan pfff.
_cid_ yazdı: 03 Eyl 2018, 14:47 Ek sınavın olacağından şüphem yoktu gerçi. Bu gün de bi açıklama göremeyeceğiz anlaşılan pfff.
Hocam yapılsın artık bence de, bu gün üni kayıtları başladı.
Benden geçici mezuniyet belgesi istediler, halk eğitim bana bunu verir mi hala şüphem var.

Verecekler tabi niye vermesinler, sen vakit kaybetme gidip alsan iyi olur gibi.sizofren yazdı: 03 Eyl 2018, 15:15_cid_ yazdı: 03 Eyl 2018, 14:47 Ek sınavın olacağından şüphem yoktu gerçi. Bu gün de bi açıklama göremeyeceğiz anlaşılan pfff.
Benden geçici mezuniyet belgesi istediler, halk eğitim bana bunu verir mi hala şüphem var.
Hocam 2 sınava ihtiyacım var, ek sınav ve aralık da olacak sınav bu yüzden vermeyebilirler. Şu an yoldayım bakalım ne olacak._cid_ yazdı: 03 Eyl 2018, 15:27Verecekler tabi niye vermesinler, sen vakit kaybetme gidip alsan iyi olur gibi.sizofren yazdı: 03 Eyl 2018, 15:15_cid_ yazdı: 03 Eyl 2018, 14:47 Ek sınavın olacağından şüphem yoktu gerçi. Bu gün de bi açıklama göremeyeceğiz anlaşılan pfff.

Aaa evet öyleydi, işin rast gitsin inşallah. Dönünce yaz buraya.
Hocam " İlgili Makama" isimli bir belge verdi. Kredimi ve kaç zorunlu dersimin kaldığına dair.
Fakat ek sınava bel bağlama eğer ek sınav da olmaz ise 7 ay sürer ve seni atarlar dedi...

Ama ek sınav olursa böyle bir şey olmayacak. Her sene yapılan ek sınav sanki 5-10 yılda bir yapılıyor da çok umutlanmayın der gibi bi hava yaratılıyor. Sen boşver ek sınav olur bence, 1. dönemi de başarılı atlatırsan sıkıntı yok.sizofren yazdı: 03 Eyl 2018, 16:23
Hocam " İlgili Makama" isimli bir belge verdi. Kredimi ve kaç zorunlu dersimin kaldığına dair.
Fakat ek sınava bel bağlama eğer ek sınav da olmaz ise 7 ay sürer ve seni atarlar dedi...
Bende böyle düşünüyorum hocam, şu an tek sorunum bu belgeyi Üninin kabul etmesi._cid_ yazdı: 03 Eyl 2018, 16:31Ama ek sınav olursa böyle bir şey olmayacak. Her sene yapılan ek sınav sanki 5-10 yılda bir yapılıyor da çok umutlanmayın der gibi bi hava yaratılıyor. Sen boşver ek sınav olur bence, 1. dönemi de başarılı atlatırsan sıkıntı yok.sizofren yazdı: 03 Eyl 2018, 16:23

Bu İş Takviminin Açıklanmamasının Sebebi Heralde Yani Büyük İhtimal İle LGS (Liselere Giriş Sınavı) Yerleştirmeleri Yüzünden Oldu.
Hala Gençlerin Gideceği Liseler Belli Değil.
Şurada Okul 14 Gün Sonra Açılıyor.
Ve Hala Yerleştirmeler Devam Ediyor. Bu Liselerden Mesleki ve Normal Açık Liseye Gelicek Falan Olanlarda Olucak Heralde Bu Hafta Mecbur Açıklanır İş Takvimi Sonrası EK SINAV FALAN NETLEŞİR.
Hemen Bir Anda EK SINAV DUYURUSU Beklemeyelim Arkadaşlar İlk Sıra İŞ TAKVİMİ
Hala Gençlerin Gideceği Liseler Belli Değil.
Şurada Okul 14 Gün Sonra Açılıyor.
Ve Hala Yerleştirmeler Devam Ediyor. Bu Liselerden Mesleki ve Normal Açık Liseye Gelicek Falan Olanlarda Olucak Heralde Bu Hafta Mecbur Açıklanır İş Takvimi Sonrası EK SINAV FALAN NETLEŞİR.
Hemen Bir Anda EK SINAV DUYURUSU Beklemeyelim Arkadaşlar İlk Sıra İŞ TAKVİMİ

İş takvimi içinde ek sınav ibaresi umudu taşıyorum ben şahsen, öyle olmuyor mu yoksa? 

Maalesef
Bu Aralar Sana Hep Kötü Haber Verir Gibiyim ..
İŞ TAKVİMİNDE SADECE RESMİ SINAV TARİHLERİ KAYIT YENİLEMELER VS OLUYOR.
EK SINAV LÜZUMU HALİNDE YAPILDIĞINDAN Resmi Bir Sınav Olmuyor

EK SINAV LÜZUMU HALİNDE YAPILDIĞINDAN Resmi Bir Sınav Olmuyor

Ekrana bakakaldımJezxy yazdı: 03 Eyl 2018, 16:42 MaalesefBu Aralar Sana Hep Kötü Haber Verir Gibiyim ..
EK SINAV LÜZUMU HALİNDE YAPILDIĞINDAN Resmi Bir Sınav Olmuyor![]()

Şu Son Lafın ÜLKENİN EN BÜYÜK PROBLEMİ 
HER MEVKİ VE KOLTUĞA
O İŞİN EN TEMELİNİ BİLEN VE O TEMELDEN GELEN KİŞİ VEYA KİŞİLER YERLEŞTİRİLSE BİZ ZATEN ÜLKE OLARAK BÜYÜK DEĞİŞİMİMİZ OLURUZ.

HER MEVKİ VE KOLTUĞA
O İŞİN EN TEMELİNİ BİLEN VE O TEMELDEN GELEN KİŞİ VEYA KİŞİLER YERLEŞTİRİLSE BİZ ZATEN ÜLKE OLARAK BÜYÜK DEĞİŞİMİMİZ OLURUZ.