Aaaa neresindesin bende avusturyadayim .. O degilde neden turkiyede giriyorsun sinavlara onu anlamis degilim .. Avrupadada sinavlar oluyor :SYaReN yazdı:evet canım Avusturya'da kalıyorum ama sınava Türkiye'de giriyorum ben bu senede yös sınavına hazırlanmak için Ankara'da kaldım.SRNarin yazdı:Yaren sen yurtdisinda mi kaliyordun ?
Sınav soruları ...
Re: Sınav soruları ...
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91
a.ö.l sitesi neden açılmıyor 

Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun 

-
- Yardımcı Uzman
http://rapidshare.com/files/344590300/2 ... k.zip.html
Buyrun arkadaşlar Meb ve Aol sitesine giremeyenler icin 23-24 Ocak sinav soru ve cevaplari...
Buyrun arkadaşlar Meb ve Aol sitesine giremeyenler icin 23-24 Ocak sinav soru ve cevaplari...
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
MuhammedEmin yazdı:http://rapidshare.com/files/344590300/2 ... k.zip.html
Kardeş çok sağolasın makbule geçti:)
Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun 

Viyanada kalıyorum sen nerde kalıyorsunSRNarin yazdı:Aaaa neresindesin bende avusturyadayim .. O degilde neden turkiyede giriyorsun sinavlara onu anlamis degilim .. Avrupadada sinavlar oluyor :SYaReN yazdı:evet canım Avusturya'da kalıyorum ama sınava Türkiye'de giriyorum ben bu senede yös sınavına hazırlanmak için Ankara'da kaldım.SRNarin yazdı:Yaren sen yurtdisinda mi kaliyordun ?

başlıktan alakasız şeyler konuşuyoruz ama

Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum