SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Her Konuda Tartışabilirsiniz
hose
Acemi

Re: SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Mesaj gönderen hose » 18 Ağu 2011, 12:15

manisali_06 yazdı:
hose yazdı:Herkesinki açıklanmş bi benimki açıklanmamış sanırım 26 krediye ihtiyacım wardı zorunlu dersler kalmamış silinmiş ama mezun durumu veya aldıgı belgeler kısmında bişi yazmıyor mezun olmadım sanırım
Zaten 82 yaşındasın mezun olup da ne yapıcan boşver gitsin :))
profilde 82 yazıyormuş yeni fark ettim 23 yaşındayım be sigortacıyım iş yeri açabilmem icin acıktan sigortacılık ve bankacılık okumam lazım o yüzden ugraşıyorum

ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 18 Ağu 2011, 12:17

kripton yazdı:
emrahk yazdı:Kripton sende hataya düştün benim gibi o Gülbeyaz değil. :D Bende onu hep avatarından tanıdığım için karıştırıyorum... :lol:

Hay Allah ya sevinmiştim gülbeyaz adına nasıl da yanılmışım avatardan :D Diğer arkadaşı da tebrik ederim
hahahaha ya bende bir an görüp kendi adıma çok sevindim. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ama inş ben de ek sınavdan sonra mezun olacağım iyi dilekleriniz için teşekkürler :) umarım isteyen herkes en kısa zamanda mezun olur.

manisali_06
Acemi

Mesaj gönderen manisali_06 » 18 Ağu 2011, 12:31

hose yazdı:
manisali_06 yazdı:
hose yazdı:Herkesinki açıklanmş bi benimki açıklanmamış sanırım 26 krediye ihtiyacım wardı zorunlu dersler kalmamış silinmiş ama mezun durumu veya aldıgı belgeler kısmında bişi yazmıyor mezun olmadım sanırım
Zaten 82 yaşındasın mezun olup da ne yapıcan boşver gitsin :))
profilde 82 yazıyormuş yeni fark ettim 23 yaşındayım be sigortacıyım iş yeri açabilmem icin acıktan sigortacılık ve bankacılık okumam lazım o yüzden ugraşıyorum
inşallah herşey istediğin gibi olur arkadaşım ama sen bir an önce o yaşı düzelt :)
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 10 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 154 Alan Kredi : 72

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 18 Ağu 2011, 14:44

gülbeyaz yazdı:
kripton yazdı:
emrahk yazdı:Kripton sende hataya düştün benim gibi o Gülbeyaz değil. :D Bende onu hep avatarından tanıdığım için karıştırıyorum... :lol:

Hay Allah ya sevinmiştim gülbeyaz adına nasıl da yanılmışım avatardan :D Diğer arkadaşı da tebrik ederim
hahahaha ya bende bir an görüp kendi adıma çok sevindim. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ama inş ben de ek sınavdan sonra mezun olacağım iyi dilekleriniz için teşekkürler :) umarım isteyen herkes en kısa zamanda mezun olur.
inşallah gülbeyaz müjdeli haberlerini forumda bekliyoruz. Emrahk ve senin istanbul üniversitesine girdiğinizi duymak bizi de sevindirir yarın ki sonuçları da bekliyoruz heyecanla
Resim

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön