profilde 82 yazıyormuş yeni fark ettim 23 yaşındayım be sigortacıyım iş yeri açabilmem icin acıktan sigortacılık ve bankacılık okumam lazım o yüzden ugraşıyorummanisali_06 yazdı:Zaten 82 yaşındasın mezun olup da ne yapıcan boşver gitsinhose yazdı:Herkesinki açıklanmş bi benimki açıklanmamış sanırım 26 krediye ihtiyacım wardı zorunlu dersler kalmamış silinmiş ama mezun durumu veya aldıgı belgeler kısmında bişi yazmıyor mezun olmadım sanırım)
SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI
Re: SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI
ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!
hahahaha ya bende bir an görüp kendi adıma çok sevindim.kripton yazdı:emrahk yazdı:Kripton sende hataya düştün benim gibi o Gülbeyaz değil.Bende onu hep avatarından tanıdığım için karıştırıyorum...
Hay Allah ya sevinmiştim gülbeyaz adına nasıl da yanılmışım avatardanDiğer arkadaşı da tebrik ederim

-
- Acemi
inşallah herşey istediğin gibi olur arkadaşım ama sen bir an önce o yaşı düzelthose yazdı:profilde 82 yazıyormuş yeni fark ettim 23 yaşındayım be sigortacıyım iş yeri açabilmem icin acıktan sigortacılık ve bankacılık okumam lazım o yüzden ugraşıyorummanisali_06 yazdı:Zaten 82 yaşındasın mezun olup da ne yapıcan boşver gitsinhose yazdı:Herkesinki açıklanmş bi benimki açıklanmamış sanırım 26 krediye ihtiyacım wardı zorunlu dersler kalmamış silinmiş ama mezun durumu veya aldıgı belgeler kısmında bişi yazmıyor mezun olmadım sanırım)

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 10 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 154 Alan Kredi : 72
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 10 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 154 Alan Kredi : 72
inşallah gülbeyaz müjdeli haberlerini forumda bekliyoruz. Emrahk ve senin istanbul üniversitesine girdiğinizi duymak bizi de sevindirir yarın ki sonuçları da bekliyoruz heyecanlagülbeyaz yazdı:hahahaha ya bende bir an görüp kendi adıma çok sevindim.kripton yazdı:emrahk yazdı:Kripton sende hataya düştün benim gibi o Gülbeyaz değil.Bende onu hep avatarından tanıdığım için karıştırıyorum...
Hay Allah ya sevinmiştim gülbeyaz adına nasıl da yanılmışım avatardanDiğer arkadaşı da tebrik ederim
![]()
![]()
![]()
![]()
ama inş ben de ek sınavdan sonra mezun olacağım iyi dilekleriniz için teşekkürler
umarım isteyen herkes en kısa zamanda mezun olur.