Sende öylesin sanrmhtc-directioner yazdı:tayfun29 yazdı:htc-directioner yazdı:![]()
![]()

Sende öylesin sanrmhtc-directioner yazdı:tayfun29 yazdı:htc-directioner yazdı:![]()
![]()
ben çok utangaç biriyim vallatayfun29 yazdı:
Sende öylesin sanrm
Tabi tabihtc-directioner yazdı:ben çok utangaç biriyim vallatayfun29 yazdı:
Sende öylesin sanrm
hiç sesim çıkmadığı için de bana dilsiz derler
valla hatta evden dışarı hiç çıkmam kimseyle konuşmam sohbet etmem onun içinde bana sağır diyorlartayfun29 yazdı:Tabi tabihtc-directioner yazdı:ben çok utangaç biriyim vallatayfun29 yazdı:
Sende öylesin sanrm
hiç sesim çıkmadığı için de bana dilsiz derler
kardeşim çalışmalar nasıl gidiyortayfun29 yazdı:Ne gzel ediyon işte sohbetben niye demiyom
tabi gel urfa çok misafir perver bir yerdir çiğ köfte yersinRehber yazdı:En iyisini yapıyorsun Zahra Sadat çıkıp ne yapacaksın pislikten başka bir şey yok Urfa çok seviyorum ben 2 sene önce gitmiştim oraya çok beğendim. Balıklı göl beni büyülemişti çok güzel fotoğraflar çekmiştim nereye gitti o fotoğraflar kayboldu gitti. Saçlarım çok uzundu ve süper saçlarım vardı. O zaman hiç unutmayacağım. Bu sene ya İran'a gideceğim ya da Urfa'ya gideceğim 1-2 gün kendimi uykusuz bırakıp Urfa'nın tadını çıkaracağım. Eğer Urfa'ya gidersem.
dua ederim yada sıcak çayımı alır pencere önüne oturur uzun uzun düşünürümCartenza yazdı:Çok berbat hissettiğiniz de ne yaparsınız ?
Allah sığınırım en doğrusu buCartenza yazdı:Çok berbat hissettiğiniz de ne yaparsınız ?
bahçe işlerimle uğraşırım, çiçeklerle uğraşırımCartenza yazdı:Çok berbat hissettiğiniz de ne yaparsınız ?
Seni berbat hissettirecek mevzu ne?Cartenza yazdı:Çok berbat hissettiğiniz de ne yaparsınız ?
tez zamanda kavuşursunuz İnşallahRehber yazdı:bahçe işlerimle uğraşırım, çiçeklerle uğraşırımCartenza yazdı:Çok berbat hissettiğiniz de ne yaparsınız ?
olmadı çay koyar annemle muhabbet ederim hep annemi güldürürüm mutlu olmaya çalışırım
annemi çok özledim ya şu sınavlar biteydi.