Isınma Köşesi

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Re: Isınma Köşesi

Mesaj gönderen Cartenza » 31 Ara 2014, 10:01

Rehber yazdı:
Cartenza yazdı:Çok berbat hissettiğiniz de ne yaparsınız ?
Seni berbat hissettirecek mevzu ne?
Tatsız bir mevzu iste ikili ilişkilerimle alakalı en iyisi bende gidip küçük 3-4 fidan alıp dikeyim iyi gelir güzel bir uğraşı hiç değilse sinirim geçer belki bir nebze

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 31 Ara 2014, 10:08

Anlat bizde öğrenek belki bir nevi yardımımız dokunabilir.

İmam Hasan aleyhisselam diyor ki
uyanık ve keskin gözler ancak iyiliği yakalayıp onu amel edenlerdir
burada sana bir iyiliğimin dokunacağını umuyorum

bahçe işi daha önce nefret etmiştim ama sonradan sevmeye başladım insandan iyi bir varlık bundan şüphem yok

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 31 Ara 2014, 10:12

Rehber yazdı:Anlat bizde öğrenek belki bir nevi yardımımız dokunabilir.

İmam Hasan aleyhisselam diyor ki
uyanık ve keskin gözler ancak iyiliği yakalayıp onu amel edenlerdir
burada sana bir iyiliğimin dokunacağını umuyorum

bahçe işi daha önce nefret etmiştim ama sonradan sevmeye başladım insandan iyi bir varlık bundan şüphem yok
Biraz daha kendime gelince konuşuruz sinirliyim ve iyi düşünemiyorum bu sinirle konuşup yanlış şeyler söylemek istemem az daha yatışınca daha iyi düşünür öğle anlatırım sağol dostum güzel yardımın için bence uğraş ya bahçe isleri zordur koku ayırmak zaman alır ama bir kez başladın mı geri bırakmaya kıyamaz insan o emeklere yazık olur

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 31 Ara 2014, 10:16

Tamam ben şu an bahçe işiyle uğraşamam çünkü gurbetteyim.

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 31 Ara 2014, 11:05

Rehber yazdı:Facebook bırakalı iki bilemedim 3 gündür bıraktım silme onayı verdim 2 hafta sonra hesabım toz olacak beter olsun. Ben facebooktan nefret ediyorum neden mi? Çünkü facebook kurucusu Mark Zuckenberg adında bir aşağılık biri kendisi yahudi asılıdır saniyede bilmem kaç milyon dolar para kazanıyor yeni öğrendim bu sosyal sitelerin yabancı servislere hizmet ettiğini, bu aşağılık da o paraları siyonistlere veriyor onlarda silah alıp biz müslümanları katlediyorlar buna engel olabilir miyiz? Olabiliriz. Çok sevdiğin ideallerinden vazgeçmek kaydı ile mesela sende facebook kullanma coca cola içme vesaire vesaire bu köpeklere bırak et vermeyi kemik bile vermeyin bak vallahi diyorum herkes elini taşın altına koysun ben başlattım siz bitirin sizde benim gibi yapın ve başkalarına güzel güzel anlatın bir kişiden milyonlar doğacaktır bu da onların pazarlarına darbe vurmak anlamına gelir gelin bunu yapalım yalvarıyorum size bak gelin söz verelim el birliği ile bu kıyamı başlatalım her ne kadar uzak şehirlerde yaşasak bile başarabiliriz uzaklıklar bize engel değildir. Bütün açacaklarımızı, kalemlerimizi namlularımızı, tüfeklerimizi, defterlerimizi, kitaplarımızı emperyalist güçlere doğrultalım. Ben defter bile alırken üzerinde ingilizce yazılan defterleri kolay kolay almıyorum her şeyin sadesi iyidir. Bu kıyamı ben başlattım sizler de bana destek verirseniz biz onları alaşağı ederiz. Buna gücümüz yeter çünkü biz halkız güç biziz mustazaflar biziz gelin emperyalist güçlere direniş gösterelim sizlerde bırakın facebooku coca cola içmeyin telefon elinizden geldiğince telefon kulübelerinde görüşme yapın o da olmasa böyle dokunmatik telefonlar kullanmayın çünkü o kameralardan takip ediliyorsunuz. Basit bir telefon kullanmaya en azından özen gösterin. Facebookta öyle sizin resimleriniz paylaşımlarınızı hüviyetiniz ve bilgileriniz hep yabancı servislere gidiyor önemli olun ya da olmayın alçaklar dosya yapıyorlar yarın bir gün onların aleyhine bir şey yaptığınız zaman size o dosyayı koz olarak kullanıyorlar. Artı facebook demek siyonistlere hizmet etmek demektir. Onlara koz vermek demektir. Facebooku kullanmamak demek filistin davasına sahip çıkmak demektir. Bu yazımı okuyan mustazaflar kalkın ve siper güçlere karşı mukavvemet gösterin. Bu ideallerinizden vazgeçin ki onların aşağılık putlarını yani facebooklarını twitterlerini yıkalım cocacola şirketlerini batıralım tekrar ediyorum birden milyonlar doğacaktır.
Bugün benim en mutlu günüm :P bu günümü sizinle paylaşmak istyorum. Artık facebook hesabım yok dün silindi. 5 puan etmez sosyal siteleri artık kullanmayacağım 2015 yılına facebooksuz gireceğim ve inşallah ömrümün son nefesine kadar facebooksuz yaşayacağım.
Allah'ım bu mutluluğumu doya doya tatmak istiyorum.
Emperyalist güçlere küçük bir darbe indirdim şimdi sırada yiyeceklerime ve içeceklerime daha dikkatli davranmam lazım doğal beslenmem lazım. Ve daha sonra ki etapta telefonu bırakmayı düşünüyorum telefon işi biraz zor çünkü babam zorla bana kullandırtıyor. Ben teknolojiden bağımsız ve doğal yaşamalıyım. Hayatta teknolojiden daha güzel şeyler var. İnsanlara baktığın zaman onların birer hikaye veya roman olduğunu göreceksiniz. Ve yaşı büyük insanların geçmişlerini dinlemek isterim ve ilham alırım onların hayatlarından, Ve hayvanlarla iç içe yaşamalıyım hayvanlarla öyle bir samimiyet kurmalıyım ki bahçeye çıktığım zaman beni gören serçe kuşlarının elimden yem yemesini istiyorum. Ve etrafımda ki canlılara hümanist yaklaşmak var iken aşağılık ve 5 puan etmez sitelere takılmak benim neyime zaten süper güçler sırf biz bu güzellikleri yapmayalım diye bize facebook twitter msn skype vesaire
sosyal siteler icat edip önümüze gagalıyorlar. Hepsini de sağ elimde iteleyip bana doğamı verin, hayatı verin bana çiçeklerimi verin.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 31 Ara 2014, 11:07

Rehber yazdı: Bugün benim en mutlu günüm :P bu günümü sizinle paylaşmak istyorum. Artık facebook hesabım yok dün silindi. 5 puan etmez sosyal siteleri artık kullanmayacağım 2015 yılına facebooksuz gireceğim ve inşallah ömrümün son nefesine kadar facebooksuz yaşayacağım.
Emperyalist güçlere küçük bir darbe indirdim şimdi sırada yiyeceklerime ve içeceklerime daha dikkatli davranmam lazım doğal beslenmem lazım. Ve daha sonra ki etapta telefonu bırakmayı düşünüyorum telefon işi biraz zor çünkü babam zorla bana kullandırtıyor. Ben teknolojiden bağımsız ve doğal yaşamalıyım. Hayatta teknolojiden daha güzel şeyler var. İnsanlara baktığın zaman onların birer hikaye veya roman olduğunu göreceksiniz. Ve yaşı büyük insanların geçmişlerini dinlemek isterim ve ilham alırım onların hayatlarından, Ve hayvanlarla iç içe yaşamalıyım hayvanlarla öyle bir samimiyet kurmalıyım ki bahçeye çıktığım zaman beni gören serçe kuşlarının elimden yem yemesini istiyorum. Ve etrafımda ki canlılara hümanist yaklaşmak var iken aşağılık ve 5 puan etmez sitelere takılmak benim neyime zaten süper güçler sırf biz bu güzellikleri yapmayalım diye bize facebook twitter msn skype vesaire
sosyal siteler icat edip önümüze gagalıyorlar. Hepsini de sağ elimde iteleyip bana doğamı verin, hayatı verin bana çiçeklerimi verin.
çok mutlusun bakıyorum ammada çok şey istedin

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 31 Ara 2014, 11:11

Cartenza yazdı:
Biraz daha kendime gelince konuşuruz sinirliyim ve iyi düşünemiyorum bu sinirle konuşup yanlış şeyler söylemek istemem az daha yatışınca daha iyi düşünür öğle anlatırım sağol dostum güzel yardımın için bence uğraş ya bahçe isleri zordur koku ayırmak zaman alır ama bir kez başladın mı geri bırakmaya kıyamaz insan o emeklere yazık olur
üzülme kardeşim biz burdayız ne zaman istersen konuşuruz
hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz :wink:

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 31 Ara 2014, 11:13

htc-directioner yazdı:
Rehber yazdı: Bugün benim en mutlu günüm :P bu günümü sizinle paylaşmak istyorum. Artık facebook hesabım yok dün silindi. 5 puan etmez sosyal siteleri artık kullanmayacağım 2015 yılına facebooksuz gireceğim ve inşallah ömrümün son nefesine kadar facebooksuz yaşayacağım.
çok mutlusun bakıyorum
Evet kafam rahat inan ki tekrar söylüyorum facebook kullanmak filistin davasına ihanettir. Facebbokta hüviyetiniz yabancı servislerin eline geçiyor o yabancı servislerin hepsinin canı cehenneme!... Elimden gelse batıyı bir kaşık suda boğardım. Dünya'da hiç kimse ama hiç kimse benim kadar koyu bir batı düşmanı olamaz.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 31 Ara 2014, 11:14

Rehber yazdı:
Evet kafam rahat inan ki tekrar söylüyorum facebook kullanmak filistin davasına ihanettir. Facebbokta hüviyetiniz yabancı servislerin eline geçiyor o yabancı servislerin hepsinin canı cehenneme!... Elimden gelse batıyı bir kaşık suda boğardım. Dünya'da hiç kimse ama hiç kimse benim kadar koyu bir batı düşmanı olamaz.
evet sen en büyük batı düşmanısın

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 31 Ara 2014, 11:20

Batıya düşman olunca ne kazanıyorsun ? Teşekkürler Hatice abla biliyorum sizden samimi kimsem yok bir kaç arkadaşımın dışında :gul:

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 31 Ara 2014, 11:22

Cartenza yazdı:Batıya düşman olunca ne kazanıyorsun ? Teşekkürler Hatice abla biliyorum sizden samimi kimsem yok bir kaç arkadaşımın dışında :gul:
ne demek canım kardeşim

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 31 Ara 2014, 11:27

Safım belli oluyor. Batı İmam Mehdi (as) düşmanıdırlar. İmam Mehdi as düşman olanlar Allah'ın düşmanıdırlar. Allah'ın düşmanları benim ayrı ayrı düşmanlarımdır.

Hz. İbrahim as Nemrut ateşe atmak için mancınığa bağlıyorlar bir tane kuş geliyor uzak bir yerden gagasında su var ve devasa ateşi söndürmeye çalışıyor Halilullah kuşa diyor ki ey kuş çekil şimdi sende yanacaksın diyor kuş dile geliyor ey İbrahim as biliyorum ağzım küçük küçük ağızla küçük su ile devasa ateşi söndüremezsem bile en azından safım belli. Bu hikmet güzel bir hikmet.

Bende diyorum ki ben böyle yaparak safımı belli ediyorum.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 31 Ara 2014, 11:30

Rehber yazdı:Safım belli oluyor. Batı İmam Mehdi (as) düşmanıdırlar. İmam Mehdi as düşman olanlar Allah'ın düşmanıdırlar. Allah'ın düşmanları benim ayrı ayrı düşmanlarımdır.

Hz. İbrahim as Nemrut ateşe atmak için mancınığa bağlıyorlar bir tane kuş geliyor uzak bir yerden gagasında su var ve devasa ateşi söndürmeye çalışıyor Halilullah kuşa diyor ki ey kuş çekil şimdi sende yanacaksın diyor kuş dile geliyor ey İbrahim as biliyorum ağzım küçük küçük ağızla küçük su ile devasa ateşi söndüremezsem bile en azından safım belli. Bu hikmet güzel bir hikmet.

anlıyorum :roll: :roll: :roll:

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 31 Ara 2014, 11:36

Rehber yazdı:Safım belli oluyor. Batı İmam Mehdi (as) düşmanıdırlar. İmam Mehdi as düşman olanlar Allah'ın düşmanıdırlar. Allah'ın düşmanları benim ayrı ayrı düşmanlarımdır.

Anladım her kesin kendi inancı böyle mutlu oluyorsan bir şey diyemem ama düşmanlık çok yanlış bir şey her kesin dost olabileceği bir dünya da mümkün neyse uzatmaya gerek yok tabi her kesin fikirleri kendine
En son Cartenza tarafından 31 Ara 2014, 11:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 31 Ara 2014, 11:43

Cartenza;

Bana Batıyı anlatma güzel kardeşim ben onlara karşı gemileri yaktım bile. Çocuk yaşımdan beri İslami bir çerçevede büyüdüm. Daha ben islamı bilmiyor iken batıyı sevmiyordum.

Kilitli

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön