Genel kültür alanı acill..

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
mehmet06

Genel kültür alanı acill..

Mesaj gönderen mehmet06 » 07 May 2013, 00:05

Mrb arkadaşlar bn genel kültür alanı okuyorum suan acık lise kredim 82 mezon olduğumda genel kültür alanı okumam olumsuz etkilermi yani diploma notunu ??? olmsuz etkiliyosa alan değiştirmelimiyim değiştirince kredim sıfırlanırmı ??

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Genel kültür alanı acill..

Mesaj gönderen kripton » 07 May 2013, 06:09

mehmet06 yazdı:Mrb arkadaşlar bn genel kültür alanı okuyorum suan acık lise kredim 82 mezon olduğumda genel kültür alanı okumam olumsuz etkilermi yani diploma notunu ??? olmsuz etkiliyosa alan değiştirmelimiyim değiştirince kredim sıfırlanırmı ??
Alan değiştirince kredi sıfırlanmaz ama bir miktar oynama belki olur. Net bilgim yok.

Eğer diploma puanının yüksek olmasını istiyorsan hangi bölümde okursan oku girmiş olduğun tüm derslerden 80-100 arası almayı hedefle.
Resim

mehmet06

Re: Genel kültür alanı acill..

Mesaj gönderen mehmet06 » 11 May 2013, 00:20

Alan değiştirince kredi sıfırlanmaz ama bir miktar oynama belki olur. Net bilgim yok.

Eğer diploma puanının yüksek olmasını istiyorsan hangi bölümde okursan oku girmiş olduğun tüm derslerden 80-100 arası almayı hedefle.

teşekur ederim kardeş sağolasınn :))

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön