11 12 mayıs sınavları genel değerlendirme
Re: 11 12 mayıs sınavları genel değerlendirme
eh işte idare eder din kültürü kolay diye çalişmamiştim oda biraz zorladi
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
hayatımda girdiğim en kolay sınavdı d.
Matematik 2 dersi gerçekten çok basitti dört işlem bilen birisi geçer dersi rahatlıklar.İnkılap sorularında biraz zorlandım geçtiğimiz senelerde sordukları sorulardan çok farklı şeyler vardı.İngilizce 1 derside çok basitti.
Benim ikinci oturumda fena sayılmaz. Fazla zorlandıgımı soyleyemem
-
- Asistan
inkilap 1 ve tarih 2 baya zordu çalıştıklarımdan %30 ya çıkmıştır ya çıkmamıştır.
tarih çok zordu ya ingilizcede çat pat en iyi edebiyat geçti
inkılab, dil anlatım, sosyoloji, felsefe, ekonomi,coğrafya bunları rahat geçtim ama ing5 yaktı beni
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
ins ing 5 ide atlatırsın ben ingilizcelerin hepsini vermiştim inş sende kurtulursun
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
eedebiyat güzel geçti din 7 kitaptan ve sorudan olmaayan konular çıktı cografya 5 batırdım trafik ing. iii geçti geometriyide salladım işteeeee
bu dönem içimde bir heyacan yok ya acep neden?
bu dönem içimde bir heyacan yok ya acep neden?
Bende bu dönen çok heyecansızım angarya gibi geliyor artık..
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
dimi dimi heyecanı gitti cografya bitirdi beni zaten yarn dil anlatım inkilaptan umutluyum bakalım nlcakmurattt yazdı:Bende bu dönen çok heyecansızım angarya gibi geliyor artık..
Hayatmı'OdaNe yazdı:dimi dimi heyecanı gitti cografya bitirdi beni zaten yarn dil anlatım inkilaptan umutluyum bakalım nlcakmurattt yazdı:Bende bu dönen çok heyecansızım angarya gibi geliyor artık..
inş onları basarırsın
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
eee senin hangisi kötüydü hangisi iyiydi?murattt yazdı:Hayatmı'OdaNe yazdı:dimi dimi heyecanı gitti cografya bitirdi beni zaten yarn dil anlatım inkilaptan umutluyum bakalım nlcakmurattt yazdı:Bende bu dönen çok heyecansızım angarya gibi geliyor artık..
inş onları basarırsın
Benim dönemim dokuz zorunlu dersim yok olmadğı için kolay secmeli dersleri secmiştim dil anlatımı vs vs kolay derslerdi gerektiği kadar çalışamadım hatta.
Ama kolay geldi bana bugün genel görünüş güzel
Ama kolay geldi bana bugün genel görünüş güzel