Öğretmeni görevlerişovalye yazdı:Merhaba arkadaşlar cumartesi girdiğim açıköğretim lisesi sınavında 1. oturum da tam hatırlamıyorum ama galibe son iki kişi kaldık ama tamda emin değilim yani son iki öğrenci mi kaldık yoksa daha çok öğrenci varmıydı hatırlamıyorum ama genelde son iki kişi kalıyorum çünkü soruları okumaya çok zaman ayırıyorum nasıl olsa zaman var diyeArkadaşlar ben sınavımı bitirdikten sonra soru kitapçığını ve cevap kağıdını öğretmenlere verdim imzayı attım ve çıktım. Benim size sorum şu eğer son iki kişi kalmışsak ve ben imzayı atıp çıkarken öğretmenler beni uyarmadı ben gittikten sonra orda bir öğrenci kalmışsa bu durumda benim yada diğer öğrencinin yada tüm sınıfın sınavı iptal olurmu yada bu durumdan benim başım belaya girer mi?
Yönetmelik geregi siniflarda denetmen ya da sinav icin okulda kordinator olannkisiler brans hocalarindan secilmesi ilgi yonetmeliklere gore yasak. Yani fizik, kimya, tarih hocasi falan degiller, beden, muzik resim vb, uygulamali egitimler cocuk gelisimi okul oncesi vb.pskolog yazdı:bir arkadaşımın kardeşi sınava girmiş son 2 ye kalmış hocalardan yardım istemişler hocalarda yardım etmiş
Hocam, iyi niyetinize sonuna kadar guveniyorum ama imkansiz olacak bir durumdan bahsediyoruz.pskolog yazdı:cavap anahtarını çıkarıp yardım etmiş
salladığınız dan olabilir mi acabaoferta yazdı:valla hiç sona kalmam ben. yarım saat dolduğu gibi çıkarım. 6 ders varsa bile yarım saate bitmiş olur
İnsanın kendine güvenmesi ve acele etmesi çok kötü bir şey, Coğrafya 5 de 19. Soruda dikkatsizlikten(acele etmek) bir hata yapmışım 100 almak varken 95 geldi. 10sn de soru çözünce böyle oluyor. Aslında her soru için en az 1 dakika zaman ayırmak gerekiyor.elif işlek yazdı:salladığınız dan olabilir mi acabaoferta yazdı:valla hiç sona kalmam ben. yarım saat dolduğu gibi çıkarım. 6 ders varsa bile yarım saate bitmiş olur![]()
şahsen bende sona kalmam ama verilen süreyi de mümkün olduğunca doğru kullanmaya çalışırım aslında ne kadar kısa sürede bitirirsek o kadar iyidir çünkü ygs için alıştırma olur ygs de süre yüzünden çok sıkıntı çekmiştim