turk edebiyatı 2

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
elysium14

turk edebiyatı 2

Mesaj gönderen elysium14 » 21 May 2013, 02:12

sorulara göz attınızmı turk edebiyatının 16.sorusu yanlış şıkla verilmiş.bunun için ne yapabiliriz.eğer o şık doğru olursa 1soruyla kalıyorum

Kullanıcı avatarı
Z.Krts
Acemi

Re: turk edebiyatı 2

Mesaj gönderen Z.Krts » 21 May 2013, 15:55

Türk Edebiyatı 2
Soru 16:

Yakup Kadri Karaosmanoğlu'nun Kurtuluş Savaşı Günlerine Ait Gerçek Hayattan Alınmış Olaylara Dayanan Eserinin Adı Aşağıdakilerden Hangisidir ?

a ) Türk'ün Ateşle İmtihanı...
b ) Milli Savaş Hikayeleri...
c ) Ateşten Gömlek...
d ) Kalpaklılar...
...........................................................

Sistem Bu Soru İçin D Şıkkını Kabul Etmiş, Yani Kalpaklılar'ı... (Kalpaklılar Samim Kocagöz'e Ait Bir Eserdir...)

Türk Edebiyatı 2 den Ben de Girmiştim Sınava... Bu Soruya Ben ( B ) Şıkkını İşaretlemiştim ki Doğrusu da Odur Zaten...

Şikayet Edilse de Etki Eder mi Sonuca Bilmiyorum... Nereye Şikayet Edilmeli Onu da Bilmiyorum...

Bu Soru Sizin Kalmanıza Sebep Olacaksa Üzücü Bir Durum... Neyse hakkımızda Hayırlısı....
Geç Olsun Güç Olmasın Dedik Girdik Bir Yola... Rabbim Sen Yüzümüzü Kara Çıkartma...(Amin)

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 21 May 2013, 21:35

nmde dil anlatım öyle oldu dilekçe verdim :) bak burdan verebilirsin

http://www.meb.gov.tr/BilgiEdinme/bilgiedinme.asp

başvuru formunu doldur sonra dilekçeni yaz ha bide sayıları fazla kullanma yazıyla yazmayı özen göster bazen kabul etmiyo

elysium14

Mesaj gönderen elysium14 » 21 May 2013, 23:04

teşekkürler arkdşlar.dilekçe nasıl ekleniyor orda dosya ekle falan yazmıyorki bde geri dönüş yapıyolarmıki:S

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 21 May 2013, 23:11

elysium14 yazdı:teşekkürler arkdşlar.dilekçe nasıl ekleniyor orda dosya ekle falan yazmıyorki bde geri dönüş yapıyolarmıki:S
ilk önce oradaki başvuru formunu doldurman lazım bir kaç kere gönder mutlaka cevap gelir
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 22 May 2013, 02:13

+ sen dileçeni gönder sana bir numara veriyorlar işte onla takip etcen dimi elif?

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 22 May 2013, 02:22

Hayatmı'OdaNe yazdı:+ sen dileçeni gönder sana bir numara veriyorlar işte onla takip etcen dimi elif?
ne numarası kızz :)
valla sen benden daha iyi bilirsin ben o çağ.türk.sorusuna dilekçe göndermekten vazgeçtim araştırdım da soruda bir yanlışlık yokmuş :roll:
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 22 May 2013, 02:37

elif işlek yazdı:
Hayatmı'OdaNe yazdı:+ sen dileçeni gönder sana bir numara veriyorlar işte onla takip etcen dimi elif?
ne numarası kızz :)
valla sen benden daha iyi bilirsin ben o çağ.türk.sorusuna dilekçe göndermekten vazgeçtim araştırdım da soruda bir yanlışlık yokmuş :roll:
hahahagagaggagagagagag yazık sana ya zaten genillilke türk e. ve dil a. çıkıyor aman kim hazırlıyosa soruları millet belki bnm sayemde sınavdan geççecekler :)

“Sınavlar” sayfasına dön