MANTIĞINI ÇÖZEBİLECEK VARMII ŞAHSENN COK VAKTİMİ ALMIŞTI

http://www.kotuvepis.com/eglence/mat_met.htm
10 defa denedim hep farklı semboller çıktı en son senin mesajını gördüm aynısını denedim yine farklı bişe çıkıyor. Demek o proğram benim zihnimi okuyamıyorelif işlek yazdı:bu oyun tuş vuruşlarıyla alakalı birşey yani o sembole tıklamasan sonuç vermiyor
sağdaki sembole tıkladığında zaten bilgisayar otomatik tuş vuruşundan algılıyor
bunun zihin okumasıyla bir alakası yok bencee
iyi ama zaten zihin okumuyor ki senin zihnini okumaması normalsupernova yazdı:10 defa denedim hep farklı semboller çıktı en son senin mesajını gördüm aynısını denedim yine farklı bişe çıkıyor. Demek o proğram benim zihnimi okuyamıyorelif işlek yazdı:bu oyun tuş vuruşlarıyla alakalı birşey yani o sembole tıklamasan sonuç vermiyor
Ne mesela çözümü merak ettim yazabilirmisinkilecra yazdı:Çözümüü Okadar Basitki Bulabilen Olsa Diyecekk Bumuyduu Yanii
İlgisi yok, Bunu teyit etmen icin mause ve klaveye dokunmadan deneye bilirsi ve her türlü doğruyu bulacaktır, yeterki işlemi doğru yap.elif işlek yazdı:bu oyun tuş vuruşlarıyla alakalı birşey yani o sembole tıklamasan sonuç vermiyor
4Revenge yazdı:İlgisi yok, Bunu teyit etmen icin mause ve klaveye dokunmadan deneye bilirsi ve her türlü doğruyu bulacaktır, yeterki işlemi doğru yap.elif işlek yazdı:bu oyun tuş vuruşlarıyla alakalı birşey yani o sembole tıklamasan sonuç vermiyor
Olayın sırrına gelince çok basit aslında, 2 basamaklı hangi, sayıyı tutarsanız tutun , tutuğunuz sayıdan çıkarma işlemini yaptığınızda göreceksiniz ki 9 ve 9 un katları çıkar. Şimdi o tabloya tekrar bakın 9 un katlarındaki semboler aynı sayfayı yenileyin busefer farklı ama hepsi aynı semboler.