mesleki akşam özel liseleri varmı ?

Herşey serbest...
haktan19

mesleki akşam özel liseleri varmı ?

Mesaj gönderen haktan19 » 17 Haz 2013, 09:55

mesleki açık lisedeyim toplam kredim 108 alan kredisi 71 dönem sayısı 8
17 haziranda açıklancak sınav 3. sınav ve olursa ek sınavıda sayarsak 144 krediye ulaşabilirmiyim. son seneyi akşam lisesine geçerek bitirmek mantıklı geldi :D ama aöl den gelen öğrenciler için onların sistemde 144 4. sınıf olarak geçiyor acaba m.a.ö.l öğrencilerinin geçiş yaptıgı okullar varmı? normal devam edersem mezun olma kredisine ulaştım diyelim ortak derslerden veremedğim olursa ygs den başarılı olsam bile üniversteye kayıt yaptıramıyoruz ve o senemiz yanıyor sizce ne yapmalıyım?kaldıgım zorunlu dersler baya fazla.

emrahk
Onursal Üye

Re: mesleki akşam özel liseleri varmı ?

Mesaj gönderen emrahk » 19 Haz 2013, 00:14

Mesleki eğitim veren (MAÖL ayarında) özel bir lise türü var mı hiç bilmiyorum. Eğer MAÖL'den bir akşam lisesine geçersen alan kredilerin yanar ve geriye çok az miktar ortak kredin kalır. Bence hiç geçiş yapma ve MAÖL'de kalmaya devam et, sonuçta geçiş yaparsan mezuniyetin kesinlikle uzayacaktır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

haktan19

Re: mesleki akşam özel liseleri varmı ?

Mesaj gönderen haktan19 » 19 Haz 2013, 08:43

önemli olan akşam lisesi sisteminde 4. sınıf olarak başlamak 2013-2014 sezonunda 4 olarak başlarsam alan kredisi yansa bile bana etki etmez %100 mezun olma garantisi var aöl den gelen öğrencier 144 kredi istiyor maöl daha düşükmüdür yoksa daha fazlamıdır bilemiyorum. sizin dediğiniz gibi normal devam etsem ortak dersleremi çalışcam ygs ye mi çalışcam zor olur. krediyi bitirsek bile eminim zorunlu derslerden kalıcak :S

“Serbest Kürsü” sayfasına dön