2.dömem sonuçları 20 haz. acıklanacak

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
beste.
Yardımcı Uzman

2.dömem sonuçları 20 haz. acıklanacak

Mesaj gönderen beste. » 17 Haz 2013, 18:32

Sınav sonuçları 20 Haziran 2013 perşembe günü açıklanacak.. resmi siteden alıntı

Kullanıcı avatarı
matias26
Doktor

Re: 2.dömem sonuçları 20 haz. acıklanacak

Mesaj gönderen matias26 » 17 Haz 2013, 19:44

19-20 temmuz gibi açıklasınlar sınavdan 1-2 gün önce sınava 1 ay kalmış daha açıklamıyorlar ygs bile 1 haftada açıklandı...ne biçim sistem bu ya! :evil:

adamlara mail attım daha erken açıklayın diye cevap bile atmadılar!
Genel kültür/Mezun!

Adalet!

murattt

Mesaj gönderen murattt » 17 Haz 2013, 19:46

Böyle seylere hazirlikli olmak lazim. Artik aliştık her dönem ertelenmesine.

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Mesaj gönderen emrah42 » 17 Haz 2013, 20:32

Böyle şeyler ancak AÖL de olur :D :mrgreen:
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Jackal4540 » 17 Haz 2013, 20:45

Ben size söylemiştim kesin bir aksilik olacak diye.Yetiştiremeyecekleri bir işe neden gün verirler anlamıyorum benim kafamı bozan mesele o 17 haziranda bitiremiceksen madem gün verme öğrencilerin kafası bozulmasın.Böyle saçma sistem görmedim 17 haziranda açıklanacak ve kayıtlar 17 haziranda yapılacak diye bilgi verdiler şimdi 20'ye çektiler bu ne yalancılık,ne dolandırıcılık.Öğrenciler şimdi derslere çalışmakta vakit kalmadığını söylüyorlar,ve bu şikayetlere rağmen hala bir düzenleme yapılmıyorsa,yapmıyorlarsa ben bunların amaçlarını sorgularım o zaman.

Kullanıcı avatarı
GameHunter
Çırak
İletişim:

Mesaj gönderen GameHunter » 17 Haz 2013, 21:42

Hakikaten sınav tarihlerine bir çeki düzen verseler iyi olur.

Kaç yıldır tam sıcağın ortasında ramazan ayında sınav yapılıyor. Ya da kışın en soğuk günlerinde zemin kar buz iken sınav yapılıyor.

Kayıtlarda ortapedik engelli olduğu görünen öğrenciler asansörü olmayan okulların üst katlarına sınava gönderiliyor. Herkes istediği okulu sabitleyebilmeli, en rahat ulaşım hangisi ise onu seçebilmeli.

Birde bu sınavlar sabah ve ikindi olmak üzere iki oturum şeklinde yapılıyor bence bu öğrencileri daha çok yoruyor. Çünkü 2 saatlik ara için eve gitmiyor ve dışarıda vakit geçirerek yoruluyor tekrar sınava giriyor öğrenci.

Bunları dikkate almaları lazım, M.E.B'e ulaşamıyorsanız direkt Bimer'e yazın bunları onlar iletiyorlar.

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Jackal4540 » 17 Haz 2013, 22:25

GameHunter yazdı:Hakikaten sınav tarihlerine bir çeki düzen verseler iyi olur.

Kaç yıldır tam sıcağın ortasında ramazan ayında sınav yapılıyor. Ya da kışın en soğuk günlerinde zemin kar buz iken sınav yapılıyor.

Kayıtlarda ortapedik engelli olduğu görünen öğrenciler asansörü olmayan okulların üst katlarına sınava gönderiliyor. Herkes istediği okulu sabitleyebilmeli, en rahat ulaşım hangisi ise onu seçebilmeli.

Birde bu sınavlar sabah ve ikindi olmak üzere iki oturum şeklinde yapılıyor bence bu öğrencileri daha çok yoruyor. Çünkü 2 saatlik ara için eve gitmiyor ve dışarıda vakit geçirerek yoruluyor tekrar sınava giriyor öğrenci.

Bunları dikkate almaları lazım, M.E.B'e ulaşamıyorsanız direkt Bimer'e yazın bunları onlar iletiyorlar.
Aynen harfi harfine katılıyorum.Bende çok rastladım engelli arkadaşlar sınava girerken,üst kata çıkarken zorluk çekiyorlar,Ailelerinden yardım alarak zar zor sınıfına girebiliyorlardı.
Sınavın sabah ve öğleden sonra olarak 2'ye bölünmesi banada çok saçma geliyor.Dediğin gibi sınava yakın yerde oturanlar için problem değil,Ama uzak yerden gelenler beklemek zorunda kalıyor.

Kullanıcı avatarı
AngeL
Doktor

Mesaj gönderen AngeL » 17 Haz 2013, 23:07

GameHunter yazdı:Hakikaten sınav tarihlerine bir çeki düzen verseler iyi olur.

Kesinlikle ben de katiliyorum. Evden uzakta sinava girdigim icin eve gitmiyorum. Hemen cikinca kitapcik alamiyorum sinavdan bir saat sonra diyorlar yani sabahtan aksama kadar avare avare dolaniyorum. :) Sonuclar bu kadar zamanda nasil yetismez aklim almiyor.

Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!

Ö.G.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 17 Haz 2013, 23:29

şaşırdım mı hayır şaşırmadım :mrgreen:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Nar
Acemi

Mesaj gönderen Nar » 17 Haz 2013, 23:31

Ben Lys sonuçlarına kadar yolu var diyodum, 20sinde açıklarlarsa şaşırırım. Lys'ye de diploma notu için yetiştirirler diyorum da onu da sadece Lys'ye giren öğrencilere özel bişey yapabilirler yapamayabilirler de, bilemedim kafam karıştı. :D

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Jackal4540 » 17 Haz 2013, 23:31

pskolog yazdı:şaşırdım mı hayır şaşırmadım :mrgreen:
Valla bende şaşırmadım böyle olacağını biliyordum çünkü bir dahaki sınavlardada böyle bir olay yaşanacak her dönem olduğu gibi bak görürsünüz,Sonra jackal demedi demeyin :mrgreen:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 18 Haz 2013, 02:18

AÖL birkaç yıldır işi düzene koymuş, sınav açıklamalarındaki gecikmeyi kısmen çözmüştü. Acaba AÖL yetkilileri de Gezi Parkı direnişinde mi?

#DirenAOL :mrgreen:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 18 Haz 2013, 03:24

emrahk yazdı:AÖL birkaç yıldır işi düzene koymuş, sınav açıklamalarındaki gecikmeyi kısmen çözmüştü. Acaba AÖL yetkilileri de Gezi Parkı direnişinde mi?

#DirenAOL :mrgreen:
Memur onlarda haliyle sendika üyesilerdir ve kesin eylemdediler, eyleme gitmeseler bile evdediler :)
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 18 Haz 2013, 03:50

bnde eylemdeyim o zaman sınava girmcm alalla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 18 Haz 2013, 05:02

sistemden kredi vb sayfaları kaldırmışlar not girişleri yapılıyor bugun yarın açıklarlar perşembeye kalmaz diye düşünüyorum
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön