Bugün sınavlar açıklanır açıklanmaz soluğu halk eğitimde aldım fakat sitede yazan "fax olayını hemen yapmadıklarını, kendilerine 'şu,şu,şu..' öğrencinin belgelerini gönderin diye bir yazı geldiğinde hepsini aynı anda gönderdiklerini" söylediler. Ayrıca bunun 1-2 ayı bulabileceğini eklediler. Bunu yaşayan biri var mı? Ben beklemekle doğru bir şey yapar mıyım? Belgelerimi isteyip kendim mi posta atmalıyım? (üniversite sınavlarına girdim, tercihlerden sonra diploma telaşını yaşamak istemiyorum)
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İncelenen Mezuniyetim
Re: İncelenen Mezuniyetim
Dostum bence belgeleri alıp kendin faksla veya kargoyla gönder.plasticsnail yazdı:Bugün sınavlar açıklanır açıklanmaz soluğu halk eğitimde aldım fakat sitede yazan "fax olayını hemen yapmadıklarını, kendilerine 'şu,şu,şu..' öğrencinin belgelerini gönderin diye bir yazı geldiğinde hepsini aynı anda gönderdiklerini" söylediler. Ayrıca bunun 1-2 ayı bulabileceğini eklediler. Bunu yaşayan biri var mı? Ben beklemekle doğru bir şey yapar mıyım? Belgelerimi isteyip kendim mi posta atmalıyım? (üniversite sınavlarına girdim, tercihlerden sonra diploma telaşını yaşamak istemiyorum)
Yardımcı olursanız çok sevinirim.