.BUYRUN CEVAPLAR SİZDE .

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....
photoshop olmasına photoshopda hangi teknikle . yıllardır uğraştım ama hiç görmediydim son 1 haftadır bu tarz 1 karede 1den fazla klon enteresan bişeypskolog yazdı:photoshop bencebu işlerle biraz ilgim olduğu için
pskolog yazdı:ben artılk şaşırmıyorum teknoloji acayip hızlı ve sürekli kendini yeniliyor olması gereken de bu belki yoksa bugunkü rahat ortamlara ulaşamzdık
pskolog yazdı:ben artılk şaşırmıyorum teknoloji acayip hızlı ve sürekli kendini yeniliyor olması gereken de bu belki yoksa bugunkü rahat ortamlara ulaşamzdık
faydalı teknoloji kardeş . gidipte bodoslama duvara bilinçsizce girerse olacağı o . Amaç bilinçli kullanmak elindeki telefonu bile . Faydalı bişey. Tek sorun eğitimsiz halk .senin düşüncen yanlış yaniCloudyy yazdı:pskolog yazdı:ben artılk şaşırmıyorum teknoloji acayip hızlı ve sürekli kendini yeniliyor olması gereken de bu belki yoksa bugunkü rahat ortamlara ulaşamzdık
Teknoloji beraberinde gelirken kalabalık geliyor malum o kadar geniş yerimiz yok![]()
Hastalık, Radyasyon, Kaza, Trajedik durumlar vesaire vesaire bunları getirmeye ne gerek vardı canım boş yere arabada patates gibi sıkışıyoruz
Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu farklı yere çekiyorum maksat kaynaşmak bilgilenmek konu konudurhackerandkoch yazdı:faydalı teknoloji kardeş . gidipte bodoslama duvara bilinçsizce girerse olacağı o . Amaç bilinçli kullanmak elindeki telefonu bile . Faydalı bişey. Tek sorun eğitimsiz halk .senin düşüncen yanlış yaniCloudyy yazdı:pskolog yazdı:ben artılk şaşırmıyorum teknoloji acayip hızlı ve sürekli kendini yeniliyor olması gereken de bu belki yoksa bugunkü rahat ortamlara ulaşamzdık
Teknoloji beraberinde gelirken kalabalık geliyor malum o kadar geniş yerimiz yok![]()
Hastalık, Radyasyon, Kaza, Trajedik durumlar vesaire vesaire bunları getirmeye ne gerek vardı canım boş yere arabada patates gibi sıkışıyoruz
bunu sen mi diyosun twittrdan kızlarla konuşmak için çabalayanhackerandkoch yazdı:faydalı teknoloji kardeş . gidipte bodoslama duvara bilinçsizce girerse olacağı o . Amaç bilinçli kullanmak elindeki telefonu bile . Faydalı bişey. Tek sorun eğitimsiz halk .senin düşüncen yanlış yaniCloudyy yazdı:pskolog yazdı:ben artılk şaşırmıyorum teknoloji acayip hızlı ve sürekli kendini yeniliyor olması gereken de bu belki yoksa bugunkü rahat ortamlara ulaşamzdık
çocuk biliyorbufeykolsun yazdı:Basit bir işlem oysa. Muhtemel sabit bir şekilde tripot ile adamın verdiği tüm pozlar çekiliyor.
Misal ilk resimde adam ağacın her bir uzun köküne sarılmış ve ayrı ayrı 4 fotoğraf çekilmiş. Daha sonra adam Photoshopta magnetic lasso tool ile (manyetik kement aracı) ile 3 resimden kesilip ayrı layera (katmana) alınmış ve en son resme eklenmiş ve 1 resimde 4 adam olmuş.
2. fotoğrafda aynı mantık ile arkadaş 3 ayrı poz vermiş adamların ikisi ayrı fotoğraflardan manyetik kement aracı ile kesilip ayrı katmana alınmış son fotoğrafa yapıştrılmış.
Neden manyetik kement aracı derseniz piksellerdeki renk ayrımlarına göre daha ince iş yapılabildiği için o tercih edilmiştir muhtemel. Yoksa kesin için başka kement araçları yada seçme araçları da mevcut.