kayıt yenileme işlemi sırasında geçen dönem 5 tl'yi irtibat bürosu ''bu dönemden itibaren alınmayacaktı, bu dönem bilen kişi sayısı az olduğu için istisna uyguluyoruz'' demişlerdi.
o da son günlere kalanlardan alınmıştı, yani bankaya yatırın diyorlar.
İlk defa olmuştu geçen dönem bu durum, şu an kayıt yenileyenler makbuz karşılığında irtibat bürolarına 5 tl mi verdiler bankaya mı yatırdılar?
Bankaya yatırılıyorsa hangi adrese yatırılıyor?
Teşekkürler.
5 Tl'yi irtibat büroları artık almayacak mı?
Re: 5 Tl'yi irtibat büroları artık almayacak mı?
aynen eser artık elden almıyorlar...halk eğitimde sana vakıfbank hesap no veriliyor onla gidip yatırıyorsun vakıfbanka 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Bugün kayıt yenilerken elden aldılar. Eskisi gibi 20 lira bankaya 5 lira halk eğitim merkezine verdim. Makbuz istedim onu da vermediler.
ya bileri işlerini tam anlamıyla yapıyor yada birileri yapmıyorNar yazdı:Bugün kayıt yenilerken elden aldılar. Eskisi gibi 20 lira bankaya 5 lira halk eğitim merkezine verdim. Makbuz istedim onu da vermediler.

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
tav bn bankaya ytrdm 20 tl kayıt yenilicktm halk eğitim dedi 5 tl ziraat yatırcan atm
1 saat onla uğraş hesap no teli yaz şifre glsn onu yaz ne kadar sacma arkadaşım ya

1 saat onla uğraş hesap no teli yaz şifre glsn onu yaz ne kadar sacma arkadaşım ya

- Jackal4540
- Uzman Doktor
Altı üstü bir sınava gireceğiz,İşin suyunu çıkartıyorlar.Saçmalıktanda öte bir şey mezun oldum ama hala bunu yaşayanları duyunca aklımda canlanıyor.4 sene daha geriye gidiyorumHayatmı'OdaNe yazdı:tav bn bankaya ytrdm 20 tl kayıt yenilicktm halk eğitim dedi 5 tl ziraat yatırcan atm
1 saat onla uğraş hesap no teli yaz şifre glsn onu yaz ne kadar sacma arkadaşım ya![]()

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ben bankaya 20,halk eğitim merkezine 5 tl yi verdim bugün son kez...