muaf olmak
muaf olmak
Merhaba arkadaşlar 3. dönem kayıt yenileme işlemini yaptım. Ders seçimi yaparken 1. ve 2. dönemde geçemediğim kaldığım 3 ders muaf olarak gözüküyor. Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla 3 kez üst üste geçilemeyen ders muaf oluyor ama dediğim gibi ben 1. ve 2. dönem sınavlarına girdim yani 2 kez üst üste kaldım. Arkadaşlar geçemediğim bu üç dersi tekrar seçmem gerektiğini düşünüyorum sizce ne yapmalıyım.
Re: muaf olmak
Arkadaş güzel bir soru sordu kendisi sormasaydı ben soracaktım arkadaşın şikayet ettiği muaf meselesi aynı durum bende de dahil ben 1 kere girdim bazı derslerden sınava ama muaf olarak kayıtlara geçti bu bir sistem hatası mı yoksa nedir bu durum?
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
MEZUN
-
- Çırak
sende büyük ihmimalle benim gibi bu derslerden kaldıktan sonra örgünü bırakmışssın. örgünde kaldığın dersler açık lise içinde geçerli yani dersin yanında MUAF yazıyorsa seçmek zorunda değilsin.şovalye yazdı:Merhaba arkadaşlar 3. dönem kayıt yenileme işlemini yaptım. Ders seçimi yaparken 1. ve 2. dönemde geçemediğim kaldığım 3 ders muaf olarak gözüküyor. Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla 3 kez üst üste geçilemeyen ders muaf oluyor ama dediğim gibi ben 1. ve 2. dönem sınavlarına girdim yani 2 kez üst üste kaldım. Arkadaşlar geçemediğim bu üç dersi tekrar seçmem gerektiğini düşünüyorum sizce ne yapmalıyım.

29.09.2014 Mezun!!!!!!!!

-
- Çırak
sen iki yıl üste üste örgünde kaldığın için açıkta bir kere girince muaf oldunCloudyy yazdı:Arkadaş güzel bir soru sordu kendisi sormasaydı ben soracaktım arkadaşın şikayet ettiği muaf meselesi aynı durum bende de dahil ben 1 kere girdim bazı derslerden sınava ama muaf olarak kayıtlara geçti bu bir sistem hatası mı yoksa nedir bu durum?

29.09.2014 Mezun!!!!!!!!

Nereden bildin len 2 yıl üst üste kaldımı bu arkadaş işi biliyor leb demeden leblebi diceğimi anladı
Yardımın için teşekkür ederim

Yardımın için teşekkür ederim
MEZUN
MEZUN
MuzCumhuriyeti yazdı:sende büyük ihmimalle benim gibi bu derslerden kaldıktan sonra örgünü bırakmışssın. örgünde kaldığın dersler açık lise içinde geçerli yani dersin yanında MUAF yazıyorsa seçmek zorunda değilsin.şovalye yazdı:Merhaba arkadaşlar 3. dönem kayıt yenileme işlemini yaptım. Ders seçimi yaparken 1. ve 2. dönemde geçemediğim kaldığım 3 ders muaf olarak gözüküyor. Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla 3 kez üst üste geçilemeyen ders muaf oluyor ama dediğim gibi ben 1. ve 2. dönem sınavlarına girdim yani 2 kez üst üste kaldım. Arkadaşlar geçemediğim bu üç dersi tekrar seçmem gerektiğini düşünüyorum sizce ne yapmalıyım.
Yardımınız için teşekkürler ama bir soru daha sormak istiyorum matematik 1 dersi muaf yazıyor bu durumda matematik 2 dende muaf olmuş oluyormuyum ?
Yabancı dil 1 dersi muaf yazıyor ama zorunlu derslerde yabancı dil 2 den başlayıp 8 kadar gidiyor bu durumda bu derslerin hepsinden de muaf oluyormuyum ?
Hayır her dersin kendine ait bir mesuliyeti var sen hangi dersten girersen ve 3 kere üst üste aynı dersten başarısız olursan muafsın örneğin;
Yabancı Dil-1 dersi zaten senede 3 dönem sınav oluyoruz biliyorsun ocak,mayıs temmuz eğer sen bu 3 dönemde yabancı-1 seçersen ve başarısız olursan muafsın
Yabancı Dil-1 dersi zaten senede 3 dönem sınav oluyoruz biliyorsun ocak,mayıs temmuz eğer sen bu 3 dönemde yabancı-1 seçersen ve başarısız olursan muafsın
MEZUN
MEZUN
Bana biri bi yardım edebilirmi?
Matematik 7 ve 8 zorunlu dersti bi kaç kez girdim şuan mauf yazıyo bu dersler yerine başka muaf yazan ama daha önce zorunlu olmayan mat 3 ve 4 ü alsam sorun olurmu? Ders seçim listesinde başka alan yazan ders yok
(mezun olmak için sadece 8 alan kredisine ihtiyacım var)
Matematik 7 ve 8 zorunlu dersti bi kaç kez girdim şuan mauf yazıyo bu dersler yerine başka muaf yazan ama daha önce zorunlu olmayan mat 3 ve 4 ü alsam sorun olurmu? Ders seçim listesinde başka alan yazan ders yok
(mezun olmak için sadece 8 alan kredisine ihtiyacım var)