AOL dersleri zor mu kolay mi
AOL dersleri zor mu kolay mi
arkadaslar merhaba size sormak istedigim birsey var simdi biyoloji 5-8 cografya 5-8 felsefe 1-2 türk edebiyat 5-8 ve dil ve anlatimi 5-8 kadar zor mu yoksa günde 4-5 saat calissak kolay mi gelir ne diyorsunuz siz bu derslerden kaldiniz mi yoksa gectiniz mi ?
Re: AOL dersleri zor mu kolay mi
bana kalırsa hepsi birbirinden kolay dersler 

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
ya öyle mi diyorsun simdi biyoloji de 6 ve 7 kitaba baktim biraz zor geldi sen nasil calisiyordunmatias26 yazdı:bana kalırsa hepsi birbirinden kolay dersler

ben kitaptan önemli yerleri word dosyasına yazıyorum özet çıkarıyorum daha sonra bütün geçmiş soruları çözüyorum bazende sitemizde emrah adlı arkadaşın notlarını kullanıyorum 

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
günde 3 saat çalışşan yeter. hepsi oldukça kolay dersler
Bunlara zor diyorsan matematik kimya fizik derslerin de napıcaksın. : ) düzenli çalış yeter.

o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
En zoru ma 7 ve 8 daha zorunu görmedim
Dil anlatım falan onlar hikaye gibi 3-4 gün çalışıp geçiyodum
mat 7 ve 8 den kaç dönemdir geçemiyorum
Dil anlatım falan onlar hikaye gibi 3-4 gün çalışıp geçiyodum
mat 7 ve 8 den kaç dönemdir geçemiyorum
Günlük 4-5 saate gerek yok gibi. Yani kişiden kişiye de değişir ama her gün düzenli çalışınca geçilemeyecek dersler değil. Matematik, fizik gibi dersler biraz ağır ama onlar bile çalışınca geçilebilir.aysegül yazdı:arkadaslar merhaba size sormak istedigim birsey var simdi biyoloji 5-8 cografya 5-8 felsefe 1-2 türk edebiyat 5-8 ve dil ve anlatimi 5-8 kadar zor mu yoksa günde 4-5 saat calissak kolay mi gelir ne diyorsunuz siz bu derslerden kaldiniz mi yoksa gectiniz mi ?
Ben bu derslerin hepsinden geçtim sen de umutsuz olma çalışınca oluyor. Özellikle biyoloji ve coğrafyayı çok severek çalıştım. Gerisi de okumakla geçilebilecek dersler kolay gelsin

kripton yazdı:Günlük 4-5 saate gerek yok gibi. Yani kişiden kişiye de değişir ama her gün düzenli çalışınca geçilemeyecek dersler değil. Matematik, fizik gibi dersler biraz ağır ama onlar bile çalışınca geçilebilir.aysegül yazdı:arkadaslar merhaba size sormak istedigim birsey var simdi biyoloji 5-8 cografya 5-8 felsefe 1-2 türk edebiyat 5-8 ve dil ve anlatimi 5-8 kadar zor mu yoksa günde 4-5 saat calissak kolay mi gelir ne diyorsunuz siz bu derslerden kaldiniz mi yoksa gectiniz mi ?
Ben bu derslerin hepsinden geçtim sen de umutsuz olma çalışınca oluyor. Özellikle biyoloji ve coğrafyayı çok severek çalıştım. Gerisi de okumakla geçilebilecek dersler kolay gelsin
saol