Ders seçimi butonu yok????
-
- Doktor
Ders seçimi butonu yok????
Arkadaşlar aöl ders seçmek için girdim o bölüm yok olmuş ders seçemiyorum
neden niçin bilen var mı? 2013 3 dönem ders seçilmemiştir diyor ayrıca lütfen bilgisi olan acilll
neden niçin bilen var mı? 2013 3 dönem ders seçilmemiştir diyor ayrıca lütfen bilgisi olan acilll
-
- Doktor
Re: Ders seçimi butonu yok????
Ağlıyorum malasef derslerim otomatik atanmış süre bitmiş şoktayım nasıl böyle bişey oldu hiç istemediğim dersler mat geo fizik kimya işletme İng dolmuş Allahım 11 kredim kalmıştı lys girdim şimdi herşey boşa mı gitti
(((

- Devrimsahte
- Yardımcı Uzman
işletmeye hiç çalışmadan gir mantık agırlıklı çöz ben 1 ve 2 den 85 75 aldım .dıgerlerıne calısman lazım.Basarılar 

~ Devrim Sahte ~
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
kardeş sen normalmisin . son gün cuma haberin yokmu ???dersçalışankız yazdı:Ağlıyorum malasef derslerim otomatik atanmış süre bitmiş şoktayım nasıl böyle bişey oldu hiç istemediğim dersler mat geo fizik kimya işletme İng dolmuş Allahım 11 kredim kalmıştı lys girdim şimdi herşey boşa mı gitti(((

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
-
- Doktor
Hayır artık normal değilim bu başıma gelenden sonra:(
lys' ye odaklanmıştım tarihleri takip edemedim daha süresi var gibi geldi ders seçimi hemen kapanmıyordu ama olan oldu ...
işim oldukça zor Allah yardımcım olsun
lys' ye odaklanmıştım tarihleri takip edemedim daha süresi var gibi geldi ders seçimi hemen kapanmıyordu ama olan oldu ...
işim oldukça zor Allah yardımcım olsun
bende de aynısı oldu kaç gün bekledim ders seçimi gelmedi şimdi ise otomatik seçilmiş hepsi Allahtan istediğime yakın olmuş
-
- Doktor
Şanslısın sen, ben durumum vahimhusonan yazdı:bende de aynısı oldu kaç gün bekledim ders seçimi gelmedi şimdi ise otomatik seçilmiş hepsi Allahtan istediğime yakın olmuş

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
keşke takip etseydn cnm aratk çalışcan cabuk başla yksa ek sınava kalcn
neler seçmiş sistem ?

147 arayın fazla talep olursa açılcak mış
benim için önemli değildi zaten sen ara bakalım birşeyler yapabilirlermi sor yada direk halk eğitime git onlar ilgilenir. telefondan iplemeyebilirlerdersçalışankız yazdı:Şanslısın sen, ben durumum vahimhusonan yazdı:bende de aynısı oldu kaç gün bekledim ders seçimi gelmedi şimdi ise otomatik seçilmiş hepsi Allahtan istediğime yakın olmuş(
-
- Doktor
sanırım çok aradım bugün aöl sayfasında artık aramayın uyarı mesajı vardı...artık nafile full ders çalışıyorum...Allah emeklerimin karşılığını verecektir ben inanıyorum inşallah 

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
iyi çalış kardeş . zaman kısa . 17 gün kaldı yawdersçalışankız yazdı:sanırım çok aradım bugün aöl sayfasında artık aramayın uyarı mesajı vardı...artık nafile full ders çalışıyorum...Allah emeklerimin karşılığını verecektir ben inanıyorum inşallah

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.