2013 ek sınav=üniversite????
2013 ek sınav=üniversite????
arkadaşlar lys sonuçları açıklandı.puanımdan memmunum tercih yapacam ama üniversite kayıt tarihleri öne çekilecekmiş galiba.ek sınav hakkımız nasıl olacak?yetiştirilecek miyiz?arayıp bilgi soran var mı arkadaşlar?lütfen yardım edin.o kadar emeğimiz boşa gitmesin.ne yapılcaksa yapalım kayıt haklarımız yanmasın Allah rızası için lütfen..
ADINI DAĞLARA YAZDIĞIMMM?PEH NE YAZACAM BE?BİZ KALBİMİZE YAZDIK, KENDİMİZ DAHİ GÖRMEYİZ...VAY BEE...
Re: 2013 ek sınav=üniversite????
bende ek sınavla mezun olucam bu haber kötü oldu elbette hakkımızı arıyacağız şimdi mail atcam ben bilgi almaya çalışcam.
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
buda bizim şansimiza ne sıkıntı verici bir durum
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
evet hocam bilgileri bizimle de paylaşırsanız, birlik olup elimizden geleni yapıp hakkımızı ararız.
ADINI DAĞLARA YAZDIĞIMMM?PEH NE YAZACAM BE?BİZ KALBİMİZE YAZDIK, KENDİMİZ DAHİ GÖRMEYİZ...VAY BEE...
Bildiğiniz gibi temmuzun 20-21 3.dönem sınavları olacak fakat sonuçlar 18 ağustosta açıklanacak(resmi takvime göre)üniversite kayıtları erken tarihe alındı Resmi Açıklama ile. mezun olsak bile çıkma belgesi alacak zamanımız olmuyor.sizden ricamız mazeretli kayıt yaptırmamız için çalışma başlatmanız.İyi Günler.
Şeklinde E-posta Gönderebilirsiniz. aciklise@meb.gov.tr
Şeklinde E-posta Gönderebilirsiniz. aciklise@meb.gov.tr
-
Bende aynı durumdayım mail attım umarım bi çözüm bulunur mağdur olmayız.
inşallah arkadaşım hepimiz aynı durumdayız gelişmeleri takip edelim.masternuker yazdı:Bende aynı durumdayım mail attım umarım bi çözüm bulunur mağdur olmayız.