--------------------------------------------------------------------------------------
2: annem abimi dövdü, çok iyi etti. annemi seviyorum.

-----------------------------------------------------------------------------------
3: sevgili osman("sevgili günlük" hitabını çok kızsı bulup günlüğe isim vermiş), bugün okuldan dönünce annemle çok kötü tartıştık. çok fazla üzerime geliyor, sıkışıyorum. annem iri, beni de dövüyor. bence babamı da dövüyor çünkü babam zayıf. bizim evde annem ne derse o oluyor osman. galiba kaçacağım. hem belki tuçede benle gelir. merak etme seni de götürücem osman. yarın ayrıntıları anlatıcam, görüşürüz...

--------------------------------------------------------------------------------------
4: merhaba günnük. beni bugün zorla yeni yıla soktular *. geçen cumhuriyet bayramında da zorla kemalizm öğretmişlerdi zaten * ayrıca annemin hediye aldığı bu kırmızı başlık çok sıkıyor *.
ayrıca baleyi bırakmak istiyorum günnükçüm *. ama annemler beni kuran kursuna göndermeyi düşünüyorlar ne yapsam bilemedim * . okul çağım da gelmiş * .
hayat çok zor be günnük.. depresyondayım bu aralar*.
of.. öptüm.. seneye görüşürüz
------------------------------------------------------------------------------------------
5 : bugun ablamin dolabindaki rengarenk sac tokalarini cikarip kafama taktim. sonra kirmizi rujunu ve parfumunu kullandim diye kiyametler kopardi, bagirdi cagirdi, sesinden camlar sallandi. anneme söyledi. annem ise makyaj icin daha cok kucuk oldugumu, ancak buyudugum zaman onlari kullanabilecegimi söyledi.. annem su an komsuya gitti bende simdi mutfaga girip annemin kek kalibiyla kek yapmaya calisacagim bakalim olcak mi sevgili gunluk.