yarınki sınava oruçlu kim gircek*?

Herşey serbest...
Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

yarınki sınava oruçlu kim gircek*?

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 20 Tem 2013, 03:14

yarınki sınavda kim oruc tutcak bnde tutucam ilk tutmıcaktm sonra dayanamadım tutcam hem aalh yardım eder bize :) baska kim tutcak?

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Re: yarınki sınava oruçlu kim gircek*?

Mesaj gönderen hackerandkoch » 20 Tem 2013, 03:18

Hayatmı'OdaNe yazdı:yarınki sınavda kim oruc tutcak bnde tutucam ilk tutmıcaktm sonra dayanamadım tutcam hem aalh yardım eder bize :) baska kim tutcak?
normalde tutuyorum ama yarın stres var . sigara içmezsem olmaz . mecburen benden pess .#DirenOruç
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 20 Tem 2013, 04:19

aa tutmıcanmı bnmkilerde tutma diyolar ama ne yapsam ya offf ama günah kardeş vicdanım ağrıyo ya ders deilde orucu düşünüyom :(

Kullanıcı avatarı
Z.Krts
Acemi

Mesaj gönderen Z.Krts » 20 Tem 2013, 04:37

Ben Normalde de Tutamıyorum Maalesef ki... Rahatsızlığımdan Dolayı...:( Yarın da Tutamayacağım...
Tutabilecek Olan Arkadaşlara Rabbim Kolaylık Versin İnşallah...
Geç Olsun Güç Olmasın Dedik Girdik Bir Yola... Rabbim Sen Yüzümüzü Kara Çıkartma...(Amin)

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 20 Tem 2013, 05:44

Hayatmı'OdaNe yazdı:aa tutmıcanmı bnmkilerde tutma diyolar ama ne yapsam ya offf ama günah kardeş vicdanım ağrıyo ya ders deilde orucu düşünüyom :(
sigara kullanıyorsan stres olayını bilirsin fiziksel olmasada psikolojik olarak sigara çözüyor olayı. nasıl olacak bilmiyorum .
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 20 Tem 2013, 06:30

bende oruçluyum Allah kolaylığını verir inş hayırlısıyla sorun olmaz :)
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 20 Tem 2013, 19:22

pskolog yazdı:bende oruçluyum Allah kolaylığını verir inş hayırlısıyla sorun olmaz :)
biz ne olacağız hocam ??
Resim
MEZUN

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 21 Tem 2013, 00:11

valla bn tuttum sınavm spr geçti yok böyle birşey yarında tutcam ama bu sigara olayı herkeze farklı bnde içiyrm ama üzgünken daha çok arıyorm anladın sen kendini alıştırmısın :wink:

nexux001

Mesaj gönderen nexux001 » 21 Tem 2013, 07:33

benbenbenben

dersçalışankız
Doktor

Mesaj gönderen dersçalışankız » 21 Tem 2013, 08:18

sınav görevlisi bayan öğretmen bugün tozu dumana kattı, çok sinirliydi yerinden hiç kalkmadı biz gidip tek tek masada imzaları ve soru kitapçıklarını aldık...son dakka yetişen gence şşşşt gel gel imzanı at..at şuraya diyorum...al geç yerine gibi sert cümleler kurunca genç çocuk (hiç beklemezdim o tipten) heyyy sakin ol tamam dediklerini yapıcam iyi değilsin sanırım...oruçlumusunuz dedi öğretmen hııı dedi....ben hiç göz göze bile gelmedim ne olur ne olmaz aksi ve nalet kadın bulaşır felan .....

ORUCUMU hiç birşeye feda etmem Allahın izniyle tutarım kimseye trip de yapmam ..yapanada sinir olurum.

Kullanıcı avatarı
AngeL
Doktor

Mesaj gönderen AngeL » 21 Tem 2013, 08:49

Allah sabrini veriyor. (:

Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!

Ö.G.

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 21 Tem 2013, 19:23

dersçalışankız yazdı:sınav görevlisi bayan öğretmen bugün tozu dumana kattı, çok sinirliydi yerinden hiç kalkmadı biz gidip tek tek masada imzaları ve soru kitapçıklarını aldık...son dakka yetişen gence şşşşt gel gel imzanı at..at şuraya diyorum...al geç yerine gibi sert cümleler kurunca genç çocuk (hiç beklemezdim o tipten) heyyy sakin ol tamam dediklerini yapıcam iyi değilsin sanırım...oruçlumusunuz dedi öğretmen hııı dedi....ben hiç göz göze bile gelmedim ne olur ne olmaz aksi ve nalet kadın bulaşır felan .....

ORUCUMU hiç birşeye feda etmem Allahın izniyle tutarım kimseye trip de yapmam ..yapanada sinir olurum.
hmm fena omus bnde bgn tutum valla bırakmaya değmez millet savaş yaparken tutmus :) vallahi çok da iyi gidiyor :)

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 21 Tem 2013, 20:57

Allah kabul etsin arkadaşlar. Gerçekten Allah kolaylığını veriyor. Şartlanmaya bağlı bir olay. Yapamam dersen yapılmıyor. Yapacam deyince oluyor. Sağlık sorunları olanları kastetmiyorum tabi ki. Onların durumu farklı.

Bu arada hepinize geçmiş olsun. O hocaya "sakin ol tamam dediklerini yapıcam" diyen kişiyi de merak ettim açıkçası :lol:
Resim

“Serbest Kürsü” sayfasına dön