20-21 Temmuzdaki Sınavlarının Son Oturumuna Girmedim
20-21 Temmuzdaki Sınavlarının Son Oturumuna Girmedim
Arkadaşlar hafta sonu yapılan sınavların son oturumuna girmedim diğerler oturumları etkilermi acaba bi sıkıntı olurmu
Re: 20-21 Temmuzdaki Sınavlarının Son Oturumuna Girmedim
niye girmedin peki?Ali Keleş yazdı:Arkadaşlar hafta sonu yapılan sınavların son oturumuna girmedim diğerler oturumları etkilermi acaba bi sıkıntı olurmu
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
MEZUN
Coğrafya ve Kimyaydı veremiyeceğimi bildiğim için girmedimCloudyy yazdı:niye girmedin peki?Ali Keleş yazdı:Arkadaşlar hafta sonu yapılan sınavların son oturumuna girmedim diğerler oturumları etkilermi acaba bi sıkıntı olurmu
kimya yı bilmem de coğrafya verebilirdin girse idin. Yanlış yapmışsın 1 sınava girmek için kaç aöl öğrencileri aylarca bekliyor biliyor musun? bizim bazen 5 ay sınav için beklediğimiz olmuş sende dahi'sin.
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
MEZUN
MEZUN
mezun olmana az kadıysa sorun olmaz ama girseydin muhaf olma hakkın olurdu 3 kez girdiğin zamanAli Keleş yazdı:Coğrafya ve Kimyaydı veremiyeceğimi bildiğim için girmedimCloudyy yazdı:niye girmedin peki?Ali Keleş yazdı:Arkadaşlar hafta sonu yapılan sınavların son oturumuna girmedim diğerler oturumları etkilermi acaba bi sıkıntı olurmu
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Yanlış doğruyu götürmüyo sallasan belki tutardı sabah kalkmaya üşenmişsndir bence 

Son 11 kredi