çok acil

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
muhammet40

çok acil

Mesaj gönderen muhammet40 » 06 Ağu 2013, 13:58

öncelikle merhaba hocam benim birkaç sorum olucak cevaplayabilirseniz sevinirim.
ben lise 3 e yeni geçtim fakat lise2 de tekrar etmiştim şimdi açık lise ye geçtiğimde kaç dönem okumuş olarak gözükecegim 6 mı 4 mü
bu duruma göre açık liseden en erken kaç senede mezun olurum bu sene universite sınavına girebilirmiyim teşekkür ederim şimdiden

emrahk
Onursal Üye

Re: çok acil

Mesaj gönderen emrahk » 06 Ağu 2013, 18:57

muhammet40 yazdı:öncelikle merhaba hocam benim birkaç sorum olucak cevaplayabilirseniz sevinirim.
ben lise 3 e yeni geçtim fakat lise2 de tekrar etmiştim şimdi açık lise ye geçtiğimde kaç dönem okumuş olarak gözükecegim 6 mı 4 mü
bu duruma göre açık liseden en erken kaç senede mezun olurum bu sene universite sınavına girebilirmiyim teşekkür ederim şimdiden
Merhaba, açık liseye geçince muhtemelen 5-6 dönemin olur. 3 sınıfa yeni geçtiysen bu sene zaten üniversite sınavına girmen mümkün değil. Daha önünde 3. ve 4. sınıf derslerin var; başarılı olursan 2015 üniversite sınavlarına başvurabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön