''ALANSIZ'' HERKES BAKABİLİR Mİ LÜTFEN ÇOK ÖNEMLİ!

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Cevapla
derun-i
Yardımcı Asistan
Mesajlar: 82
Kayıt: 04 Mar 2011, 16:26

''ALANSIZ'' HERKES BAKABİLİR Mİ LÜTFEN ÇOK ÖNEMLİ!

Mesaj gönderen derun-i » 17 Ağu 2013, 13:49

selam arkadaşlar. yeni uygulamaya göre herkes ALANSIZ olacakmış peki alansızlar da ortak dersler matematik kimya fizik var bunların başarılması veya muaf olunması gerekıyormus muaf olmak için baya uzun bi zaman gerekicek matematikten fizik ve kimyadan anlamayanlar napıcak (sosyalcıler) ? gerçekten cok saçma olmuş bı senem kalmıştı mezun olmaya simdi bu dersler karsıma cıkıcak ve hic anlamıyorum sayısaldan bi on sene falan daha lise okucam anlaşılan. bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz lütfen herkes yorumlarını paylaşsın :( ayrıca bu duruma itiraz edemez miyiz ?



Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
Mesajlar: 498
Kayıt: 26 May 2012, 19:25
Konum: çumra
İletişim:

Re: ''ALANSIZ'' HERKES BAKABİLİR Mİ LÜTFEN ÇOK ÖNEMLİ!

Mesaj gönderen emrah42 » 17 Ağu 2013, 15:38

derun-i yazdı:selam arkadaşlar. yeni uygulamaya göre herkes ALANSIZ olacakmış peki alansızlar da ortak dersler matematik kimya fizik var bunların başarılması veya muaf olunması gerekıyormus muaf olmak için baya uzun bi zaman gerekicek matematikten fizik ve kimyadan anlamayanlar napıcak (sosyalcıler) ? gerçekten cok saçma olmuş bı senem kalmıştı mezun olmaya simdi bu dersler karsıma cıkıcak ve hic anlamıyorum sayısaldan bi on sene falan daha lise okucam anlaşılan. bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz lütfen herkes yorumlarını paylaşsın :( ayrıca bu duruma itiraz edemez miyiz ?

Genel kültür,Sosyal bilimleri ve Alan yok ögrencileri zaten Fizik, Kimya, Matematik, Geometri ve Biyoloji derslerini sadece iki dönem görüyor o konuda sıkıntı olmaz ama sosyal bilimlerde ingilizce 1,2,3,4 varken Alan yok bölümüne geçerse 5,6,7,8 de eklenecek
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye
Mesajlar: 3333
Kayıt: 24 Ara 2009, 20:15
Konum: MEZUN

Re: ''ALANSIZ'' HERKES BAKABİLİR Mİ LÜTFEN ÇOK ÖNEMLİ!

Mesaj gönderen kripton » 17 Ağu 2013, 16:33

Evet sen konuyu yanlış anlamış ve telaşa girmişsin. Sen hangi alanda okursan oku (genel kültür, sosyal ......) lise 1 fizik-kimya-biyoloji- matematik ve geometrisi zorunludur. 1 leri ve 2 leri. Gerisini isteyen seçmeli olarak seçer. Sana sanırım sadece ingilizce 5-6-7-8 eklenecek. Çok dert etme alansız sistem çok iyi.
Resim

derun-i
Yardımcı Asistan
Mesajlar: 82
Kayıt: 04 Mar 2011, 16:26

Re: ''ALANSIZ'' HERKES BAKABİLİR Mİ LÜTFEN ÇOK ÖNEMLİ!

Mesaj gönderen derun-i » 22 Ağu 2013, 07:36

madem herkes alansız olucak ben kendım değiştirdim sistemden alan yok yaptım ve karsıma 5 tane zorunlu ders cıktı seçtim hepsini ek sınavda giricem bes dersede bu derslerden geçemezsem muaf olmak için 3 kere hepsinden sınava mı girmem gerekicek?

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü
Mesajlar: 3303
Kayıt: 29 Nis 2011, 07:57

Re: ''ALANSIZ'' HERKES BAKABİLİR Mİ LÜTFEN ÇOK ÖNEMLİ!

Mesaj gönderen Doçent » 22 Ağu 2013, 08:04

derun-i yazdı:madem herkes alansız olucak ben kendım değiştirdim sistemden alan yok yaptım ve karsıma 5 tane zorunlu ders cıktı seçtim hepsini ek sınavda giricem bes dersede bu derslerden geçemezsem muaf olmak için 3 kere hepsinden sınava mı girmem gerekicek?
aynen geçemessen muaf olarak :wink:
Hayat seni güldürmüyorsa espriyi anlamadın demektir.

Cevapla

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön