Mezuniyet incelemesi hk.
Mezuniyet incelemesi hk.
265 kredim var ve alansızım. biyoloji 1 zorunlu dersim vardı 2 kredilik. 1. dönem sınava kayıt olup girmedim, 2. ve 3. dönem sınava girip geçemedim. Biyoloji muaf olarak ve mezuniyet incelemesinde gözüküyorum. 3 kere sınava girip geçemediğimde muaf olabiliceğimi öğrenmiştim burdan. Herhangi bir yanlışlık yapmış olabilirler mi? biyolojiye tekrar girmem gerekir mi? baya huzursuz oldum. http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=230 burda mesaj attık demişler ama mesaj da almadım?
Re: Mezuniyet incelemesi hk.
Sorun olmaz, Biyolojinin 3 defa kalmadığın halde muaf olması; örgün lisede o dersi görüp kalman nedeniyle. 1 kere örgünde, 2 kere de açık lisede kalıp muaf olmuşsun. Mezuniyet incelemen sürüyorsa, kayıt olduğun irtibat bürosu tasdiknameni Ankara'ya ulaştırınca mezun olacaksın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Re: Mezuniyet incelemesi hk.
3 eylül'de üniversiteye kayıt olmam lazım. o zamana kadar mezun olup olmamamın belli olmaması gibi bi' durum söz konusu mu?emrahk yazdı:Sorun olmaz, Biyolojinin 3 defa kalmadığın halde muaf olması; örgün lisede o dersi görüp kalman nedeniyle. 1 kere örgünde, 2 kere de açık lisede kalıp muaf olmuşsun. Mezuniyet incelemen sürüyorsa, kayıt olduğun irtibat bürosu tasdiknameni Ankara'ya ulaştırınca mezun olacaksın...