ek sınav soruları
ek sınav soruları
2012 ek sınav sorularına baktım az önce arkadaşlar 10 tanesi mayıs 2012 10 tanesi de ocak 2012 sınavından sorulmuş her zaman böylemi acaba bileniniz var mı? 

En son nefes tarafından 22 Ağu 2013, 02:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: ek sınav coruları
bu yıl da böyle olcağını tahmin ediyorum yeni soru sorcaklarını zannetmiyorum.
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
inşallah zira 2 kredim kaldı mezuniyete 

nerden bakılıyo acaba ek sınav sorularına link atabilirmisniznefes yazdı:inşallah zira 2 kredim kaldı mezuniyete
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Re: ek sınav soruları
ek sınav soruları linki olmaz geçmiş sınavların karma soruları ek sıvav soruları denir
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
peki geçmiş ek sınav soruları diye bir bölüm yokmuROJHAN yazdı:ek sınav soruları linki olmaz geçmiş sınavların karma soruları ek sıvav soruları denir
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
2010 ve 2011 de ayni sekilde ocak mayis temmuzdan sorulmustur .
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
evet büyük olasılıkla bu şekilde olacak..