Toplam 40 kredilik ders aldım
Toplam 40 kredilik ders aldım
Arkadaşlar sitede 30 yazıyor ama bende 40 kredi seçtim yanlış mı biliyorum ?

Re: Toplam 40 kredilik ders aldım
nası yaa !!! 30 kredilik ders seçiliyoo ek snav içn. ben 30 kredilik seçtim. nasıl 40 kredilik ders secebildin anlamadım
meslek lisesindenmisiniz
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Gece lisesine gidiyorum bu yıl 2 ders verip bitecekti normal edebiyat fizik vb derslerim duruyor hala 185 kredim var 12.dönem görünüyor şuan
gece lisesi hakkında bilgim yok ama meslektekiler sanırım 40 kredi alıyo toplaman gereken kredi nedir seninspykinqer yazdı:Gece lisesine gidiyorum bu yıl 2 ders verip bitecekti normal edebiyat fizik vb derslerim duruyor hala 185 kredim var 12.dönem görünüyor şuan
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
240 sitede 30 yazıyor
Sistem fazlası verdi ise seçsin arkadaşlar bir birimize dua edin başarılı olmak için.Açık aramak için yaratılmadık.

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Arkadaş maöl de. ondan seçmiştir 40 kredi. no panik 

"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
meslek liseleri son dönem 40 kredilik ders seçebiliyor belki meslek liseleri için en sınavda 40 kredilik ders vermiştir bence
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
MAÖL öğrencileri yüz yüze eğitimi devam ediyorken 20 kredilik ders seçerken, yüz yüze eğitim tamamlanınca veya yazın Temmuz sınavı zamanında da meslek eğitim olmadığı için 40 kredilik ders seçebiliyorlar. Ek sınav zamanı da haliyle meslek eğitimi yok. Yani anormal bir durum yok...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
MAÖL öğrencileri AOL öğrencilerinden 2 kredi eksik olarak giriyor.Buda 2 Tane Ortak ders demektir.MAÖL o kadar masum gibi değil Başarılı dersim 58 tane ortak dersi verdik.Meslek dersleri var haftanın dört gönü Meslek Dersleri Sınavlar Temrimler Sözlü sınavları.
Sizin verdiğiniz dersleri bizde veriyoruz.Yanında Meslek dersleri sınavları var...
Sizin verdiğiniz dersleri bizde veriyoruz.Yanında Meslek dersleri sınavları var...