7 Gün Oldu Hala Tık Yok :S
7 Gün Oldu Hala Tık Yok :S
7 Gündür Durumum Mezuniyet İncelemesinde Hala Mezun Durumuna Gelemedim İyice Endişelenmeye Başladım Daha Çıkma Belgesi Alıcam Trabzona Gidicem Acaba Çıkma Belgesi Alan Oldumu Halk Eğitim Merkezinden Sorun Çıkıyormu Alabilen Var mı Bari Onda Sorun Çıkmasa Hemen Alabilsem Var mı Bilgisi Olan?
Re: 7 Gün Oldu Hala Tık Yok :S
bende de muzunluk görünmüyo sıkıntımı var acaba aşşağıdaki bilgilerm le mezun oluyorum değilmi yanlış bilmiyorsam
Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ELEKTRİK - ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 13 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 246 Alan Kredi : 138
Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı? : HAYIR
yüz yüze eğitimde çoktan bitti ama hala tamamlamadı olarak görünüyo
Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ELEKTRİK - ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI
bugün halk eğitim merkezi'ni aradım daha hiçbir belgeyi göndermemişler. umarım yetiştirebilirler. zaman kaybetmeden ara sen de.
Ben 147 İle Konuştum Belgelerimde Sıkıntı Olmadığını Sadece Beklemem Gerektiğini Söylediler Halk Eğitim Merkeziyle Daha Önce Konuşmuştum Geçen Pazartesi Günü Belgeleri Ne Zaman Yollayıp Yollamıycamız Bizi Bağlar Demişlerdi Ukala Bir Şekilde O Yüzden 147yi Aradım Cuma Günü Ve Az Önce Belgelerde Sıkıntı Olmadığını Beklemem gerektiğini Söylediler :S Bakalım Bekliycez Umarım Ayın 30una Falan Yetişir :S Sonuçta Ayın 2 sinde Kayıtlar Var Ve İstanbuldan Trabzona Gidicem Tee :S Napıcamı Bilemşiyorum :S İnşallah Yetişir :SPingui yazdı:bugün halk eğitim merkezi'ni aradım daha hiçbir belgeyi göndermemişler. umarım yetiştirebilirler. zaman kaybetmeden ara sen de.
kardeş sende ayn benım durumumdaymıssın ben maolu aradım ılgılı kısı okuldan yüzyüze eğitimi tamamladı belgemı fax cekmemı sıtedı fax çektım ılk once tamamladı sorusuna evet yazdı sonrada mezun oldum .adar0666 yazdı:bende de muzunluk görünmüyo sıkıntımı var acaba aşşağıdaki bilgilerm le mezun oluyorum değilmi yanlış bilmiyorsam
Zafere Giden Yolda Çekilen Çile KUTSALDIR ..
'' MEZUN ''
'' MEZUN ''
- GameHunter
- Çırak
- İletişim:
Ayın 2sinde ne kayıtları var ygs mi?visoge61 yazdı:Ben 147 İle Konuştum Belgelerimde Sıkıntı Olmadığını Sadece Beklemem Gerektiğini Söylediler Halk Eğitim Merkeziyle Daha Önce Konuşmuştum Geçen Pazartesi Günü Belgeleri Ne Zaman Yollayıp Yollamıycamız Bizi Bağlar Demişlerdi Ukala Bir Şekilde O Yüzden 147yi Aradım Cuma Günü Ve Az Önce Belgelerde Sıkıntı Olmadığını Beklemem gerektiğini Söylediler :S Bakalım Bekliycez Umarım Ayın 30una Falan Yetişir :S Sonuçta Ayın 2 sinde Kayıtlar Var Ve İstanbuldan Trabzona Gidicem Tee :S Napıcamı Bilemşiyorum :S İnşallah Yetişir :SPingui yazdı:bugün halk eğitim merkezi'ni aradım daha hiçbir belgeyi göndermemişler. umarım yetiştirebilirler. zaman kaybetmeden ara sen de.
Üniversite Kaydı..GameHunter yazdı:Ayın 2sinde ne kayıtları var ygs mi?visoge61 yazdı:Ben 147 İle Konuştum Belgelerimde Sıkıntı Olmadığını Sadece Beklemem Gerektiğini Söylediler Halk Eğitim Merkeziyle Daha Önce Konuşmuştum Geçen Pazartesi Günü Belgeleri Ne Zaman Yollayıp Yollamıycamız Bizi Bağlar Demişlerdi Ukala Bir Şekilde O Yüzden 147yi Aradım Cuma Günü Ve Az Önce Belgelerde Sıkıntı Olmadığını Beklemem gerektiğini Söylediler :S Bakalım Bekliycez Umarım Ayın 30una Falan Yetişir :S Sonuçta Ayın 2 sinde Kayıtlar Var Ve İstanbuldan Trabzona Gidicem Tee :S Napıcamı Bilemşiyorum :S İnşallah Yetişir :SPingui yazdı:bugün halk eğitim merkezi'ni aradım daha hiçbir belgeyi göndermemişler. umarım yetiştirebilirler. zaman kaybetmeden ara sen de.
Şimdide Sisteme Giriş Kapandı Acaba Ne Oldu :S
bende aynı dertten yakınıyorum off mezun olmadık da haberimiz mi yok acaba 

Off Ya Hala Bir Ses Seda Yok :S