Bakalım beğenilcek mi :)
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
Re: Bakalım beğenilcek mi :)
oooo 100 like aldın bravooo
şaka bir yana ykşklısın

şaka bir yana ykşklısın
Hayatmı'0daNe teşekkür ederim
yakışıklı bulduğuna sevindim

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
çok iyi gaza getiriyorsun.şaka kardeş arkadaş fazla abartır olaylarıHayatmı'OdaNe yazdı:oooo 100 like aldın bravooo![]()
![]()
![]()
![]()
şaka bir yana ykşklısın

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Sen ile hayatın arasında bir magazin aşk sezdim ben ne o kıskanıyor musun?hackerandkoch yazdı:çok iyi gaza getiriyorsun.şaka kardeş arkadaş fazla abartır olaylarıHayatmı'OdaNe yazdı:oooo 100 like aldın bravooo![]()
![]()
![]()
![]()
şaka bir yana ykşklısın
Hackerand?:))))
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
MEZUN
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
ne alakası var kanka .Cloudyy yazdı:Sen ile hayatın arasında bir magazin aşk sezdim ben ne o kıskanıyor musun?hackerandkoch yazdı:çok iyi gaza getiriyorsun.şaka kardeş arkadaş fazla abartır olaylarıHayatmı'OdaNe yazdı:oooo 100 like aldın bravooo![]()
![]()
![]()
![]()
şaka bir yana ykşklısın

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
şahsi yorumu Hayatmı'0daNe onun gaza gelecek bir şey yok abartacak bir şeyde senin bu kadar fevri olama gerek yok dilediği gibi yorum yapar onun kendi bileceği.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
asıl senin bu kadar gevşek olmana gerek yok . hemen yavşamalar felan . site resmen çocuk parkına döndü .BAŞLIĞA BAK BAKALIM BEĞENİLECEK Mİ . SANKİ YETENEKSİZSİNİZ YARIŞMASI ADAMIN OĞLU KENDİNİ BEĞENDİRİYOR .Hasan K. yazdı:şahsi yorumu Hayatmı'0daNe onun gaza gelecek bir şey yok abartacak bir şeyde senin bu kadar fevri olama gerek yok dilediği gibi yorum yapar onun kendi bileceği.
En son hackerandkoch tarafından 26 Ağu 2013, 04:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

MEZUN
Habip öncelik ile foruma hoş geldin. Gelelim iletine ben Hackerand ile tanışmışım arkadaştır konuşmuşluğumuz var ben ona şaka yapıyorum yanlış anlaşılacak bir durum yok hele abartılacak hiç bir durum söz konusu değil sadece öyle takılıyorum.Hasan K. yazdı:şahsi yorumu Hayatmı'0daNe onun gaza gelecek bir şey yok abartacak bir şeyde senin bu kadar fevri olama gerek yok dilediği gibi yorum yapar onun kendi bileceği.
MEZUN
MEZUN
[qu
Hackerand?:))))[/quote]
ne alakası var kanka .[/quote]
Habip ben keskin bir Magazinciyim yeme şimdi beni:)))
Hayatmı'OdaNe yazdı:
Hackerand?:))))[/quote]
ne alakası var kanka .[/quote]

MEZUN
MEZUN
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
ne alakası var kanka .[/quote]Cloudyy yazdı:[quHayatmı'OdaNe yazdı:

habip ne kanka la.

MEZUN
Habip demek; Sevilen, Hoş görülen, Sevgili, Dost demek.
Her sevdiğine söyleyebilirsin bu kelimeyi kötü bir şey değil merak etme:))

En son Cloudyy tarafından 26 Ağu 2013, 05:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
MEZUN
MEZUN
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
anladım reis . o değilde biz kısa zamanda mezun olalım habip yoksa yakında ask.fm e dönecek site . beğenecekler miii sevecekler miiii gülecekler miii . bu nedir arkadaş yaaaCloudyy yazdı:Habip demek; Sevilen, Hoş görülen, Sevgili demek.
Her sevdiğine söyleyebilirsin bu kelimeyi kötü bir şey değil merak etme:))

MEZUN