Üniversite Kayıtları yaklaştı hala incelemediyim yardımmmm
Üniversite Kayıtları yaklaştı hala incelemediyim yardımmmm
Mezuniyet incelemesnde gözüküyorum ama bu durum hiç değişmiyor. MEZUNİYET İNCELEMESİNDE OLAN ÖĞRENCİ , mezun olduğu anlamına gelmemektedir. Mezun olup olmadığınızın incelenmesi için, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırırken teslim etmiş olduğunuz tasdikname ve öğrenim belgesi / başarı durum belgesinin kayıt yaptırdığınız okulca veya tarafınızca Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir..! bugün yüz yüze eğitim aldığım okula gittim dosyların yollandı dedi 147 yi aradım talep felan yolladım takip numarası aldım onuda kaybettim üst üste geliyo çok az kaldı üniversteye kayıtlar başlıyacak madur olursak kimseyi tanımıyacağım cidden o kadar yerleştik üniversiteye.Halk eğitim bişey bilmiyor zaten suan çok çaresiz kaldım napıcağım bilmiyorum kumar oynuorum gibi geliyo ya inceleme biterse havasında bitmezse zaten üniversite hayallerim suya düşücek yardım edin .. 

Re: Üniversite Kayıtları yaklaştı hala incelemediyim yardımm
bu yıl aöl mezunları için ve ek yerleştirmeler için kayıt tarihlerinin uzatılcağı denmişti mağdur etmezler sabret ve üzülme 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.