bi bakarmısınız
bi bakarmısınız
arkadaşlar benim yaşım 17, ekim 14 de 18 e giriyorum 18 e girince daha fazla sınava girme şansımmı olacak, bilgi verirseniz sevinirim.
veya 18, 20 yaş arası dahamı fazla sınava giriyo
birde kayıt yenileme 8 eylüldeydi degilmi
Re: bi bakarmısınız
Bu mükemmel çok şanslısın ! eğer 2 yıl daha sabredersen ve bu süre içinde sürekli kayıt yenilemelerini yaparsan sen dersleri geçemezsen de 20 yaşına girdiğin için diplomayı kendileri gönderiyo zaten.E_mr_E yazdı:arkadaşlar benim yaşım 17, ekim 14 de 18 e giriyorum 18 e girince daha fazla sınava girme şansımmı olacak, bilgi verirseniz sevinirim.
Ben üçüncüye bitiricem liseyi...
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
şakamısın öyle birşey varmıki ya ?
Sen bilmiyomusunnnHayatmı'OdaNe yazdı:şakamısın öyle birşey varmıki ya ?

Nasıl ya gerçek mi buMuhammedkaya yazdı:Bu mükemmel çok şanslısın ! eğer 2 yıl daha sabredersen ve bu süre içinde sürekli kayıt yenilemelerini yaparsan sen dersleri geçemezsen de 20 yaşına girdiğin için diplomayı kendileri gönderiyo zaten.E_mr_E yazdı:arkadaşlar benim yaşım 17, ekim 14 de 18 e giriyorum 18 e girince daha fazla sınava girme şansımmı olacak, bilgi verirseniz sevinirim.

Halk eğitime kafa kağıdınız ile gidin hallederler işinizikarasahin yazdı:Nasıl ya gerçek mi buMuhammedkaya yazdı:Bu mükemmel çok şanslısın ! eğer 2 yıl daha sabredersen ve bu süre içinde sürekli kayıt yenilemelerini yaparsan sen dersleri geçemezsen de 20 yaşına girdiğin için diplomayı kendileri gönderiyo zaten.E_mr_E yazdı:arkadaşlar benim yaşım 17, ekim 14 de 18 e giriyorum 18 e girince daha fazla sınava girme şansımmı olacak, bilgi verirseniz sevinirim.

ahhahahahahahahahaha
:D:DD:D
3 sene sonra sadece kayıt yaptrmanız yeterli olucak daha sonra hiç sınava girmeden diplomayı ayagınıza gönderiyorlar bizde enayiyz zaten boşa sınavlara girdik falan işte öyle takılıyoruz

3 sene sonra sadece kayıt yaptrmanız yeterli olucak daha sonra hiç sınava girmeden diplomayı ayagınıza gönderiyorlar bizde enayiyz zaten boşa sınavlara girdik falan işte öyle takılıyoruz

Ben zaten sınavlara tamamen fantezi olsun diye giriyorum ortamları güzel oluyo sınav stresini seviyorum yoksa diploma bedeva almayanı dövüyolarDilaDrms yazdı:ahhahahahahahahahaha:D:DD:D
3 sene sonra sadece kayıt yaptrmanız yeterli olucak daha sonra hiç sınava girmeden diplomayı ayagınıza gönderiyorlar bizde enayiyz zaten boşa sınavlara girdik falan işte öyle takılıyoruz![]()
![]()
![]()

İnanır mısın sınava girmeden yapamıyorum
yoksa diploma daha kayıt yaptırdığımın ilk günü evime geldide ben geri gönderdim
:D:D:DDDDDDDDDDDD

bak hocam biz gizli bi tarikatız buradaki herkez diplomasını aldı

Yazık anlamıyodur şimdi ne diyo bunlar diye

2.EK SINAV MUHABBETİNDE KREDİSİ 10 12 CİVARI OLANLARMI GİRİYOR ARKDAŞLAR: 

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
bn hala alaymı ediyor gerççek mi diyo anlamadm bence zaten öyle birşeyyde olmaz ya 20 yaşında diploma bedeva nasl oluo ya

Hayatmı'OdaNe Hocam sen gündüzleri ne içiyosun yaHayatmı'OdaNe yazdı:bn hala alaymı ediyor gerççek mi diyo anlamadm bence zaten öyle birşeyyde olmaz ya 20 yaşında diploma bedeva nasl oluo ya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Açık lisede yılda 3 kez sınav olur ( ocak-mayıs- temmuz )E_mr_E yazdı:arkadaşlar benim yaşım 17, ekim 14 de 18 e giriyorum 18 e girince daha fazla sınava girme şansımmı olacak, bilgi verirseniz sevinirim.
Temmuz sınavına 17 yaşını doldurup 18 inden gün alanlar katılabilir. Böylelikle liseye sıfırdan başlamış ve yaşı büyük olan biri 4 yılın derslerini 2.5 yılda verip mezun olma şansını yakalar. 18- 20 yaş arası daha fazla sınav diye bir olay yok. 17 yaşını dolduran herkes yılda 3 sınav hakkı elde eder.
Kayıt yenileme için şu linkten iş takvimini takip edebilirsiniz http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=178