nasıl çalışmalıyım
nasıl çalışmalıyım
1.5 yıl önce annemin isteği ile işe başladım. işe başlamadaki amacım dersane paramı biriktirmekti. ailemin maddi durumu o dönem pek iyi değildi para biriktirme işini bi kaç ay erteleme istedim . bu arada açık öğretim den mezun olabilirdim diye düşünüyodum. ama maalesef sabah 7 akşam 7 mesaisi yapıp bide eve gidince ev işleriyle meşgul edildigim için ders çalışmaya zamanım pek olmadi bu sebeple 30 kredilik eksigimi ancak bu ek sınavda tamamladım. kız kardesimin de bu yıl üni. sınavına girmesi nedense ailede tek çocuk muamelemesi görmeye başladı. ben okulu liseden bitiremeyip aol.ye geçiş yaptıgmdan beri zaten ailede evlatlik muamelemesi görmeye başlamıştm. son zamanlarda herkes kardesimin üzerine düser oldu kendime aldıgm laptop.ı bile ona verdiler. şimdi bu yıl ek sinavla mezun oldum ve üni sınavına girmek istiyorum ama ailem pek takmıyo bu durumu. ders çalışmak için işi birakmam gerekiyo zaten iş yerinde de patronla aram iyi değil ama gel gór bunu aileme söyleyemiyorum. ne yapmalıyım.. 

En son nefes tarafından 03 Eyl 2013, 01:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: benim dertli başım :(
nefes herşeyi bir anda yazmışın hatan orda kimse kimseye anne baba olarak kötü bakmaz. sadece yalnış hayaller seni üzüyor. istek hırs varsa kimsye gerek yok tabiki destek önemli ama el ayak tutuyorsa birşeyleri başarabilirsin. benimde iki kız kardeşim var. ve uzun bir aradan sonra açık liseye girdiler. bence sen hep iyi olan ol. bir gün onlar sana muhtaç olacak ama inat yapma güzel bir dil kullan. kendini belli et. hayde kardeşim güven kendine unutma en değerli varlık insandır. mukemmelliği uzakta arama mukemmel olan sensin. 

Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
adres ver patronu vuralımnefes yazdı:1.5 yıl önce annemin isteği ile işe başladım. işe başlamadaki amacım dersane paramı biriktirmekti. ailemin maddi durumu o dönem pek iyi değildi para biriktirme işini bi kaç ay erteleme istedim . bu arada açık öğretim den mezun olabilirdim diye düşünüyodum. ama maalesef sabah 7 akşam 7 mesaisi yapıp bide eve gidince ev işleriyle meşgul edildigim için ders çalışmaya zamanım pek olmadi bu sebeple 30 kredilik eksigimi ancak bu ek sınavda tamamladım. kız kardesimin de bu yıl üni. sınavına girmesi nedense ailede tek çocuk muamelemesi görmeye başladı. ben okulu liseden bitiremeyip aol.ye geçiş yaptıgmdan beri zaten ailede evlatlik muamelemesi görmeye başlamıştm. son zamanlarda herkes kardesimin üzerine düser oldu kendime aldıgm laptop.ı bile ona verdiler. şimdi bu yıl ek sinavla mezun oldum ve üni sınavına girmek istiyorum ama ailem pek takmıyo bu durumu. ders çalışmak için işi birakmam gerekiyo zaten iş yerinde de patronla aram iyi değil ama gel gór bunu aileme söyleyemiyorum. ne yapmalıyım..

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
hack senden ricam ciddi konuları bozma. eğer güzel bir fikrin varsa beyan et yoksa saygı göster. beni yalmnış anlama güzel insan
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Sorun şu ki ailemi üzmeden nasıl konuşacağimi bilememem . bu güne kadar okul konusunda istediğim hiç bir şeyi yapmadılar ben de hiç bir zaman zorluk çıkarmadm kendilerine neden böyle davrandıklarını da anlamıyorum
hackerandkoch yazdı:adres ver patronu vuralımnefes yazdı:1.5 yıl önce annemin isteği ile işe başladım. işe başlamadaki amacım dersane paramı biriktirmekti. ailemin maddi durumu o dönem pek iyi değildi para biriktirme işini bi kaç ay erteleme istedim . bu arada açık öğretim den mezun olabilirdim diye düşünüyodum. ama maalesef sabah 7 akşam 7 mesaisi yapıp bide eve gidince ev işleriyle meşgul edildigim için ders çalışmaya zamanım pek olmadi bu sebeple 30 kredilik eksigimi ancak bu ek sınavda tamamladım. kız kardesimin de bu yıl üni. sınavına girmesi nedense ailede tek çocuk muamelemesi görmeye başladı. ben okulu liseden bitiremeyip aol.ye geçiş yaptıgmdan beri zaten ailede evlatlik muamelemesi görmeye başlamıştm. son zamanlarda herkes kardesimin üzerine düser oldu kendime aldıgm laptop.ı bile ona verdiler. şimdi bu yıl ek sinavla mezun oldum ve üni sınavına girmek istiyorum ama ailem pek takmıyo bu durumu. ders çalışmak için işi birakmam gerekiyo zaten iş yerinde de patronla aram iyi değil ama gel gór bunu aileme söyleyemiyorum. ne yapmalıyım..
güldürdü

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
Re: nasıl çalışmalıyım
hayat ya ne gariitrki bnde çalışmak istiyorum ama izin vermiyolar nasl bisiy bu ya