ancak şöyle bi sıkıntı var. ben son sene geçmiştim açık öğretime. zorunlu derslerim trafik, din, dil anlatım falandı onları sınavlarda verdim. sırf yanlışlık çıkmasından korktugum için "zorunlu dersler" kısmını defalarca kontrol ettim yani. bugün MEZUN durumuna geldikten sonra zorunlu dersler kısmında 7.dönemin trafik dersini görünce de dumur oldum.
şimdi hem MEZUNum hem de zorunlu ders görünüyor. ki ben 7.dönemde yani 12.sınıfın 1.döneminde örgün eğitimdeydim. bu dersten de kalmadım. zorunlu olmasının imkanı yok.
Sistemin bi hatası olduğunu düşünüyorum. benzer durumu yaşayan varsa beni bilgilendirirse çok iyi olur. yarın çıkma belgemi alıp üniversiteme kayıt yaptırmaya gideceğim. olur da halk eğitimden "bak senin zorunlu dersin var" gibisinden bi laf duyarsam o kurumu da binayı da başlarına yıkarım çünkü son 1 haftam nerdeyse her gün ağlamakla geçti. hala mezuniyet incelemesinde görünen arkadaşlara da sabır diliyorum. işimiz devlet dairesine kaldığı zaman çaresiz durumda eli kolu bağlı beklemek zor.